preload

Romasia
Achizitii vehicule electrice

Achizitii vehicule electrice

by Marius Grada Manager achizitii & logistica

Posted on April 19, 2018 at 10:26 AM

Suntem probabil cea mai mare companie de trading din Romania, avand clienti companii locale si multinationale. Avem o experienta de peste 12 ani in achizitii din China, cu birou si depozit in China – Yiwu si Guangzhou, dar si birouri de support/operational in Arad si de vanzari in Bucuresti.

De-a lungul anilor, am intermediat achizitii in cele mai variate domenii si am fost parteneri in proiecte importante de productie sau achizitii.

In ultimii trei ani, o parte din colegii de la biroul din Guangzhou s-au specializat pe solutii de achizitii pentru vehicule electrice – hoverboard, motociclete etc. Putem oferi cele mai bune solutii pentru absolut intreaga gama de produse cu propulsie electrica.

Pentru ca nici pe departe nu ne rezumam sa le achizitionam de la furnizori/producatori, ci achizitionam componente (baterii, carcase etc – fiecare de la furnizori specializati), le adunam in depozitul nostru si le asamblam in baza unor contracte de prestari in diverse fabrici de profil din zona Shenzen.

Datorita echipei noastre pasionate de acest domeniu, pasiune dublata de experienta dobandita si de legaturile personale create cu diversi furnizori – credem ca putem fi partenerii care sa va aduca plus-valoare achizitiilor dvs..

In acest mod, putem sa asiguram exact configuratia dorita de client, sa verificam nivelul de calitate si mai ales sa controlam costurile – astfel incat clientul nostru sa aiba acces la cel mai bun pret de achizitie.

In ultimii doi ani, am furnizat vehicule electrice pentru clienti din zona araba (Dubai), din zona Asia (Thailanda, Malaezia) si in mai multe tari din Europa – Germania, Franta, Ungaria etc.

 

In cazul in care sunteti interesati de un parteneriat, va rugam sa ne contactati, pentru a putea discuta actualul sistem de achzitii, pentru a analiza costurile si a va propune optimizari, astfel incat sa aveti cele mai bune preturi!

               

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author

Marius Grada

 

Importul din China – cea mai buna solutie pentru afacerea ta!

Posted on Jun 29 2018 at 10:26 am

China a dezvoltat capabilitati de productie atat de avansate incat este dificil pentru alte tari [...]

Read More

Importa articole de uz casnic din China

Posted on Jun 28 2018 at 10:35 am

Minimizeaza costul produselor achizitionate! Echipa noastra din China, iti garanteaza producatori de incredere, preturi si [...]

Read More

Import din China – fara riscuri!

Posted on Jun 27 2018 at 10:08 am

Daca doriti sa importati din China orice fel de marfa sau produse de larg consum, [...]

Read More
Choose your language to Translate »