preload

Romasia
Doresti sa cumperi mobilier comercial? Atunci alege sa faci un import din China

Doresti sa cumperi mobilier comercial? Atunci alege sa faci un import din China

by Marius Grada Manager achizitii & logistica

Posted on September 27, 2017 at 06:12 AM

Conteaza foarte mult sa stii ceea ce iti doresti de la businessul tau si ce vrei sa transmita potentialilor clienti. Desigur ca trebuie sa tii cont de toate aceste aspecte atunci cand alegi un mobilier comercial.

Mobilierul comercial  trebuie elaborat tinând cont de specificul activitătii prestate în asa fel încât să existe o compartimentare adecvată a mobilierului, având în vedere sarcinile multiple din diferite domenii de activitate.

Iar pentru a-ti usura munca ti-am pregatit o lista cu produse din China frunizate de noi, iar daca in lista nu regasesti produsele dorite te asteptam sa ne contactezi, deoarece avem dorinta de a evolua si perfectiona impreuna cu dumneavoastra: mobilier tip insula China, mobilier vitrine China, birouri tip insula China, scaune birou China, canapele birou China, rafturi magazin China, rafturi birou China, pult China, receptii China, podiumuri China, stand expozitional China,   mobilier farmacie China, mobilier hotelier China, mobilier bar China, mobilier cafenea China, mobilier club China, mobilier horeca China, mobilier slatwall China  etc.

Asa ca, daca tocmai este pe cale de a alege un mobilier comercial China pentru businessul tau, asigura-te ca decizia ta este una inteleapta. Romasia se ocupa de import marfa China de mai bine de 10 ani, asa ca asteptam intrebarile tale legate de acest demers.

Pentru a fi sigur ca vei gasi exact ceea ce cauti, cel mai bine ar fi sa trimiti specificatiile exacte ale produselor cautate, insotite de o fotografie, in acest fel te asiguri ca totul este in regula si vei primi exact ceea ce iti doreai.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author

Marius Grada

 

Importul din China – cea mai buna solutie pentru afacerea ta!

Posted on Jun 29 2018 at 10:26 am

China a dezvoltat capabilitati de productie atat de avansate incat este dificil pentru alte tari [...]

Read More

Importa articole de uz casnic din China

Posted on Jun 28 2018 at 10:35 am

Minimizeaza costul produselor achizitionate! Echipa noastra din China, iti garanteaza producatori de incredere, preturi si [...]

Read More

Import din China – fara riscuri!

Posted on Jun 27 2018 at 10:08 am

Daca doriti sa importati din China orice fel de marfa sau produse de larg consum, [...]

Read More
Choose your language to Translate »