preload

Romasia
Importa echipament medical la cel mai bun pret

Importa echipament medical la cel mai bun pret

by Marius Grada Manager achizitii & logistica

Posted on June 08, 2018 at 10:30 AM

Daca doresti sa importi echipament medical din China, la cele mai bune preturi, noi te putem ajuta. Iti punem la dispozitie toate serviciile necesare unui import de succes din China in Romania.

Noi oferim certitudinea calitatii marfurilor, a seriozitatii furnizorului si a transportului catre depozitul tau, efectuat in conditii depline de siguranta.

Gama produselor din aceasta categorie este extrem de generoasă: canapele consultatii, paravane, trolii, masute medicale, scaune medicale, banci de asteptare, paturi spital, dulapuri, aparate recuperare locomotorie, dispozitive tratament coloana, targi, lampi uv, tensiometre, stetoscoape, termometre, cantare, instrumentar chirurgical, instrumentar stomatologic, casolete, cutii pentru sterilizare, orteze, dispozitive pentru baie, dispozitive de mers, centuri, ciorapi compresivi, genunchiere, leucopast, plasturi, feșe si comprese, vata medicinala, seringi, ace, cutii,  saci pentru deseuri medicale, halate, halate si costume, halate, veste, incaltaminte medicala, incaltaminte medicala, sticlarie de laborator, ustensile de laborator.

Iti oferim toate serviciile necesare pentru a face importuri din China: identificarea produselor de import din China, inspectia de calitate a produselor, pregatirea documentelor de import China, pana la transportul produselor din China pana la locul solicitat de catre dvs.

 

Prezinta interes o eventuala colaborarea cu Romasia? Atunci, te asteptam pentru detalii si mai multe informatii pe www.romasia.ro

                

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author

Marius Grada

 

Importul din China – cea mai buna solutie pentru afacerea ta!

Posted on Jun 29 2018 at 10:26 am

China a dezvoltat capabilitati de productie atat de avansate incat este dificil pentru alte tari [...]

Read More

Importa articole de uz casnic din China

Posted on Jun 28 2018 at 10:35 am

Minimizeaza costul produselor achizitionate! Echipa noastra din China, iti garanteaza producatori de incredere, preturi si [...]

Read More

Import din China – fara riscuri!

Posted on Jun 27 2018 at 10:08 am

Daca doriti sa importati din China orice fel de marfa sau produse de larg consum, [...]

Read More
Choose your language to Translate »