preload

Romasia
Importul din China – cea mai buna solutie pentru afacerea ta!

Importul din China – cea mai buna solutie pentru afacerea ta!

by Marius Grada Manager achizitii & logistica

Posted on June 29, 2018 at 10:26 AM

China a dezvoltat capabilitati de productie atat de avansate incat este dificil pentru alte tari sa concureze impotriva ei.

Foarte multi producatori cu renume colaboreaza cu piata din China pentru că beneficiaza de un pret mai mic de productie şi de aceeasi calitatea a produselor.

Industria a devenit atat de specializata incat orase intregi din China se concentreaza pe fabricarea unui anumit tip de produse.

Importurile din China au devenit o solutie pentru multi oameni de afaceri din Romania, care sunt in cautare de modalitati pentru a-si imbunatati activitatile financiare desfasurate.

Experienta noastra in comertul cu China te ajuta sa eviti greselile atat de scump platite, facute de catre alti comercianti aflati pentru prima oara fata in fata cu piata chineza. Relatiile noastre cu producatorii chinezi garanteaza faptul ca beneficiezi de o sursa in care poti avea incredere pentru importul de marfa de calitate din China.

Gasim oportunitati de afaceri, producatori, furnizori, distribuitori, prestatori de servicii, oferim consultanta import China, negociere si asistenta pe durata desfasurarii contractelor.

Prezinta interes o eventuala colaborarea cu Romasia? Atunci, te asteptam pentru detalii si mai multe informatii pe www.romasia.ro.

        

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author

Marius Grada

 

Alegerea celui mai bun produs de import din China

Posted on Mar 14 2019 at 5:45 pm

Cand incepeti o afacere cel mai important lucru este sa stabiliti ce produs veti vinde. [...]

Read More

Importa articole de uz casnic din China

Posted on Jun 28 2018 at 10:35 am

Minimizeaza costul produselor achizitionate! Echipa noastra din China, iti garanteaza producatori de incredere, preturi si [...]

Read More

Import din China – fara riscuri!

Posted on Jun 27 2018 at 10:08 am

Daca doriti sa importati din China orice fel de marfa sau produse de larg consum, [...]

Read More
Choose your language to Translate »