preload

Romasia
O afacere pentru animalul de companie

O afacere pentru animalul de companie

by Marius Grada Manager achizitii & logistica

Posted on October 06, 2017 at 10:24 AM

Pet-shop-urile s-au dovedit a fi unele dintre cele mai profitabile afaceri ale anului 2017. Si adevarul este ca majoritatea expertilor din mediul de business spun faptul ca acest trend se va mentine si anul urmator. Asa ca daca avem si pasiune pentru animale de companie si tot ce inseamna ingrijirea lor, atunci am putea sa incercam sa investim intr-o astfel de afacere.

E nevoie de foarte mare atentie la tipurile de produse si la conditiile de pastrare a acestora (umiditate, temperatura, termen de valabilitate). Deasemenea imaginea petshopului, modul de aranjare a marfii, ambianta conteaza foarte mult sau ajuta foarte mult in luarea deciziei de cumparare sau de alegere a serviciului oferit, de catre client.

Ne adresăm magazinelor specializate (pet shop), cabinetelor veterinare, crescătorilor, cabinetelor cosmetice, magazinelor online, cluburilor de echitație și oricăror alte puncte de comercializare a produselor ce se adresează animalelor de companie.

O parte din produsele pe care le puteti aduce in tara, prin intermediul Romasia: cuști, zgărzi, lese, hamuri, zgărzi electronice pentru dresaj, imbracaminte, jucării, jocuri educationale, articole de igiena, pernițe, coșuri, ansambluri de joacă, articole de acvaristica, teraristica si iazuri, produse pentru pasari si rozatoare, produse dedicate echitatiei (harnasament, produse de igiena si ingrijire, echipament de protectie pentru calaret.

Sprijinim clientii nostrii in achizitionarea de produse destinate animalelor din China, asiguraram transportului, vama – absolut tot din China pana in curtea clientului.

Daca doriti sa importanti produse destinate animalelor sau alte produse din China, va stam la dispozitie , tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne trimiteti o cerere de oferta* cu produsele dorite, noi le cautam, va oferim cotatii de pret din China , solutii de transport China si ne ocupam de absolut tot – receptie, verificare marfa, export, transport, VAMA IN ROMANIA si livrare in depozit Bucuresti/adresa dvs.

Ne ocupam de : Consultanta import China,Logistica, Identificare Furnizori, Studii de piata, Control de Calitate .

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author

Marius Grada

 

Alegerea celui mai bun produs de import din China

Posted on Mar 14 2019 at 5:45 pm

Cand incepeti o afacere cel mai important lucru este sa stabiliti ce produs veti vinde. [...]

Read More

Importul din China – cea mai buna solutie pentru afacerea ta!

Posted on Jun 29 2018 at 10:26 am

China a dezvoltat capabilitati de productie atat de avansate incat este dificil pentru alte tari [...]

Read More

Importa articole de uz casnic din China

Posted on Jun 28 2018 at 10:35 am

Minimizeaza costul produselor achizitionate! Echipa noastra din China, iti garanteaza producatori de incredere, preturi si [...]

Read More
Choose your language to Translate »