preload

Romasia
Oriunde, oricand te poti baza pe noi

Oriunde, oricand te poti baza pe noi

by Marius Grada Manager achizitii & logistica

Posted on June 07, 2018 at 10:15 AM

Experienta noastra in comertul de produse chinezesti de la concepere pana la aducerea lor cu succes pe piata romaneasca reprezinta un avantaj pentru afacerile tale.

Expertii nostri ofera consultanta import China, acces imediat la cei mai buni fabricanti, selectionati in primul rand dupa calitatea produselor, seriozitatea in executarea unei comenzi si nu in ultimul rand cu preturi minime, competitive chiar si in aceasta tara.

Iti oferim cele mai bune servicii pentru aprovizionare directa din China la cele mai bune preturi : identificarea produselor de import din China, inspectia de calitate a produselor, pregatirea documentelor de import China, pana la transportul produselor pana la locul solicitat.

Trimite-ne un email sau stabileste o intalnire in care sa ne spui ce produse doresti sa importi. Este esential sa avem toate detaliile: caracteristici tehnice, cantitati, poze etc. pentru a identifica exact ce ai nevoie.

 

Prezinta interes o eventuala colaborarea cu Romasia? Atunci, te asteptam pentru detalii si mai multe informatii pe www.romasia.ro.

 

               

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author

Marius Grada

 

Importul din China – cea mai buna solutie pentru afacerea ta!

Posted on Jun 29 2018 at 10:26 am

China a dezvoltat capabilitati de productie atat de avansate incat este dificil pentru alte tari [...]

Read More

Importa articole de uz casnic din China

Posted on Jun 28 2018 at 10:35 am

Minimizeaza costul produselor achizitionate! Echipa noastra din China, iti garanteaza producatori de incredere, preturi si [...]

Read More

Import din China – fara riscuri!

Posted on Jun 27 2018 at 10:08 am

Daca doriti sa importati din China orice fel de marfa sau produse de larg consum, [...]

Read More
Choose your language to Translate »