preload

Romasia
Panouri solare o afacere de viitor- Importa direct din China!

Panouri solare o afacere de viitor- Importa direct din China!

by Marius Grada Manager achizitii & logistica

Posted on October 04, 2017 at 09:46 AM

Ştim că energia solară este regenerabilă şi gratuită, oricine se poate bucure de ea. După instalarea unui sistem de captare a energiei solare (panouri solare) aveţi o sursă independentă de energie, care este numai a voastră. În concluzie energia solară oferă independenţă energetică şi în acelaşi timp şi securitate energetică.

Energia solară este eficientă din punct de vedere al costurilor. Prin montarea unor panouri solare fotovoltaice sau termice pe acoperişul locuinţei se poate salva o parte considerabilă de venituri.

Deci, tinand cont de avantajele panourilor solare, le putem considera ca o achizitie de lunga durata, economica si mai ales nedestructiva.

In continuare v-am pregtit o lista cu posibile produse: Panouri fotovoltaice China, Sisteme fotovoltaice China, Controlere de incarcare China, Invertoare Off-Grid China, Invertoare Off Grid cu regulator de incarcare China, Invertoare hibride China, Baterii solare China, Accesorii sisteme fotovoltaice China, Sisteme de fixare panouri fotovoltaice China, Sisteme fotovoltaice la retea China, Invertoare de retea China, Sisteme solare termice China, Panouri solare termice China, Pompe submersibile solare China, Turbine eoliene China, Iluminat stradal solar China, Becuri cu LED solare China, Panouri solare cu boiler interior China, Panouri solare cu boiler exterior China, Panouri solare aport incalzire China, Panouri solare incalzire piscina China, Panouri solare pensiuni/ hoteluri China, Colectoare solare China, Boilere termice China, Stocatoare termice China, Accesorii panouri solare China, Panouri fotovoltaice China, Panouri radiante China.

Importa direct din China, iar astefel vei economisi multi bani si vei avea sanse mari de reusita. Pentru ca acest demers sa devina realitate, trebuie sa stii inca de la inceput unde vrei sa ajungi, iar o firma de achizitii te poate ajuta, in acest sens.

Cand alegi sa lucrezi cu o echipa de profesionisti in achizitii din China, investitia ta va fi valorificata rapid, iar tu nu va trebui sa iti bati capul cu detaliile aferente unui import din China.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti o cerere de oferta* cu produsele dorite, noi le cautam, iti  oferim cotatii de pret, solutii de transport si ne ocupam de absolut tot – receptie, verificare marfa, export, transport, VAMA IN ROMANIA si livrare in depozit Bucuresti/adresa ta.

Ne ocupam de : Consultanta import China,Logistica, Identificare Furnizori, Studii de piata, Control de Calitate .

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author

Marius Grada

 

Importul din China – cea mai buna solutie pentru afacerea ta!

Posted on Jun 29 2018 at 10:26 am

China a dezvoltat capabilitati de productie atat de avansate incat este dificil pentru alte tari [...]

Read More

Importa articole de uz casnic din China

Posted on Jun 28 2018 at 10:35 am

Minimizeaza costul produselor achizitionate! Echipa noastra din China, iti garanteaza producatori de incredere, preturi si [...]

Read More

Import din China – fara riscuri!

Posted on Jun 27 2018 at 10:08 am

Daca doriti sa importati din China orice fel de marfa sau produse de larg consum, [...]

Read More
Choose your language to Translate »