preload

Romasia
Pentru evenimente reusite importa din China!

Pentru evenimente reusite importa din China!

by Marius Grada Manager achizitii & logistica

Posted on October 20, 2017 at 10:12 AM

Daca doresti să îti începi o carieră în event management, vrei să îti dezvolti propria afacere în domeniu sau ai nevoie să organizezi evenimente pentru compania în care activezi, trebuie sa

analizezi cu atentie cum urmeaza sa iti desfasori activitatea si sa faci o lista cu toate materialele de care vei avea nevoie in acest sens.

 

Conteaza foarte mult sa stii ceea ce iti doresti de la businessul tau si ce vrei sa transmita potentialilor clienti. Desigur, trebuie sa tii cont de toate aceste aspecte atunci cand alegi decoratiunile.

 

Combinand ideile si dorintele clientului cu originalitatea, creativitatea si profesionalismul tau aveti garantia unui eveniment unic si deosebit. De aceea va recomandam calitate si originalitate la cel mai bun pret!

Fie ca este voarba de o petrecere privata (nunta, botez, aniversare) sau evenimente corporative, decoratiunile garanteaza reusita acestora. Ingeniozitatea elementelor pe care alegi sa le folosesti te ajuta sa creezi decoruri unice și personalizate.

 

Daca faci o scurta cautare pe internet, vei ajunge la concluzia ca cea mai avantajoasa optiune de a achizitiona toate produsele este de a face import din China. Este bine cunoscut faptul ca importurile din China sunt foarte avantajoase.

 

Asadar, incepand de la fete de masa, huse, esarfe, naproane, drapaje, accesorii, lumanari, sfesnice, servetele, vaze, boluri, suporturi, arcade, colivii decorative, flori artificiale, accesorii personalizate, numere de masa, litere volumetrice, inele pentru servetele, marturii, cutii de dar,  si chiar pana la masti de carnaval, trebuie sa te gandesti exact de ce ai nevoie.

 

Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti o cerere de oferta* cu produsele dorite, noi le cautam, iti oferim cotatii de pret, solutii de transport si ne ocupam de absolut tot – receptie, verificare marfa, export, transport, VAMA IN ROMANIA si livrare in depozit Bucuresti/adresa ta.

Ne ocupam de : Consultanta import China,Logistica, Identificare Furnizori, Studii de piata, Control de Calitate .

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author

Marius Grada

 

Alegerea celui mai bun produs de import din China

Posted on Mar 14 2019 at 5:45 pm

Cand incepeti o afacere cel mai important lucru este sa stabiliti ce produs veti vinde. [...]

Read More

Importul din China – cea mai buna solutie pentru afacerea ta!

Posted on Jun 29 2018 at 10:26 am

China a dezvoltat capabilitati de productie atat de avansate incat este dificil pentru alte tari [...]

Read More

Importa articole de uz casnic din China

Posted on Jun 28 2018 at 10:35 am

Minimizeaza costul produselor achizitionate! Echipa noastra din China, iti garanteaza producatori de incredere, preturi si [...]

Read More
Choose your language to Translate »