preload

Romasia
Transport si logistica impreuna cu Romasia

Transport si logistica impreuna cu Romasia

by Marius Grada Manager achizitii & logistica

Posted on April 05, 2018 at 10:10 AM

Romasia este, in primul rand, o echipa de oameni pasionati de ceea ce fac. Pasiunea ne determina sa abordam sistematic fiecare proiect, sa intelegem nevoile clientului si sa venim cu cea mai buna solutie posibila, fundamentala pentru un serviciu de transport fiabil.

Comunicarea este esentiala pentru a putea construi un serviciu de transport fiabil, pliat perfect pe nevoile clientului, asa ca, inainte de a prezenta solutia discutam, adunam toate informatiile de care este nevoie pentru constructia serviciului. Apoi, elementele oferite de client, le corelam cu partea tehnica, astfel incat, la finalul procesului clientul sa aiba in fata o oferta pertinenta care vine in sustinerea afacerii sale, a nevoii sale de transport de marfa.

Ce transportam?

Începem cu marfurile generale, dar nu ne limitam la atat. Desi acest tip de marfuri reprezinta cea mai mare pondere din volumul total al transporturilor pe care le efectuam, acceptam fara sa clipim provocarile.

Valorile noastre sunt:

Punctualitate: este un punct esential fara de care nu poate fi construit un serviciu de transport fiabil.

Abordare personalizata: fiecare client are nevoi specifice de transport, nevoi care necesita o abordare speciala de fiecare data pentru a ajunge la un serviciu fiabil.

Siguranta marfurilor transportate este esentiala, asa ca ne asiguram ca luam toate masurile pentru ca bunurile sa ajunga le destinatie in conditii optime.

Dezvoltare permanenta: fiecare proiect ne face sa devenim mai buni, ne invata, ne ajuta sa creste, ne da incredere si ne hraneste pasiunea pentru ceea ce facem, respectiv pentru construirea de servicii de transport personalizate pentru clientii nostri.

        

Tags: , , , , ,

About the Author

Marius Grada

 

Alegerea celui mai bun produs de import din China

Posted on Mar 14 2019 at 5:45 pm

Cand incepeti o afacere cel mai important lucru este sa stabiliti ce produs veti vinde. [...]

Read More

Importul din China – cea mai buna solutie pentru afacerea ta!

Posted on Jun 29 2018 at 10:26 am

China a dezvoltat capabilitati de productie atat de avansate incat este dificil pentru alte tari [...]

Read More

Importa articole de uz casnic din China

Posted on Jun 28 2018 at 10:35 am

Minimizeaza costul produselor achizitionate! Echipa noastra din China, iti garanteaza producatori de incredere, preturi si [...]

Read More
Choose your language to Translate »