preload

Romasia
Vrei profit imediat- Importa articole de acvaristica din China

Vrei profit imediat- Importa articole de acvaristica din China

by Marius Grada Manager achizitii & logistica

Posted on October 03, 2017 at 08:49 AM

Acvariile schimba in mod placut orice loc, oricat de mohorat ar fi, dandu-i viata si armonie, transformandu-l intr-un loc deosebit.  Un acvariu este o adevărată bucurie, atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari. Iar când acvariul este unul spectaculos, fericirea este cu atât mai mare.

Un acvariu decoreaza in mod placut orice camera,  te relaxeaza cand te intorci de la servici, iti impresioneaza musafirii si nu in ultimul rand, te cuprinde intr-o pasiune pe cat de interesanta, pe atat de placuta.

Pe langa prezenta acvariilor in locuinte, se intalnesc tot mai des acvarii amenajate in institutii publice si private: cabinete medicale, spitale, cladiri de birouri, scoli, hoteluri, pensiuni, magazine etc.

Acvaristica presupune o serie de operatiuni si activitati pe care cresterea pestilor le implica. Aceste operatiuni se refera la constructia si proiectarea acvariilor, curatarea si intretinere acvarii, iluminarea acestora, sisteme de filtrare, hrana pentru pesti, decorarea acvariilor cu plante, pietre si nisip, precum si alte operatiuni si interventii pe care cresterea pestilor le presupune.

Iti enumeram doar o parte din produsele pe care le poti aduce in tara, prin intermediul Romasia: acvariu China, echipament acvariu China, filtru acvariu China, filtru canistra China, pompa de aer pentru acvariu China, pompa de valuri China, iluminare acvariu China, becuri acvariu China, neon acvariu China, led-uri acvariu China, tratament de apa China, nisip acvariu China, substrat acvariu China, plante acvariu China, mangrova acvariu China, mopan acvariu China, decoratiuni acvariu China, etc.

Asa ca, daca deja esti hotarat sa ai propriul magazin de acvaristica, alege sa aduci marfa direct din China, vei economisi multi bani, iar astfel vei avea sanse mari de reusita. Pentru ca acest demers sa devina realitate, trebuie sa stii inca de la inceput unde vrei sa ajungi, iar o firma de achizitii te poate ajuta, in acest sens.

Cand alegi sa lucrezi cu o echipa de profesionisti in achizitii din China, investitia ta va fi valorificata rapid, iar tu nu va trebui sa iti bati capul cu detaliile aferente unui import din China.

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne trimiteti o cerere de oferta* cu produsele dorite, noi le cautam, va oferim cotatii de pret, solutii de transport si ne ocupam de absolut tot – receptie, verificare marfa, export, transport, VAMA IN ROMANIA si livrare in depozit Bucuresti/adresa dvs.

Ne ocupam de : Consultanta import China,Logistica, Identificare Furnizori, Studii de piata, Control de Calitate .

              

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author

Marius Grada

 

De ce sa ti cont atunci cand importi produse din China

Posted on Apr 17 2019 at 6:23 pm

După alegerea furnizorului, va trebui să te ocupi de alte aspecte ale importului, cum ar [...]

Read More

Frauda de milioane – Cum sa eviti escrocheriile made in China

Posted on Apr 15 2019 at 5:28 pm

Escrocheriile cu marfa comandata din China au fost la moda pentru o lunga perioada de [...]

Read More

Scimbarile din legislatia importurilor – INCOTERMS 2020

Posted on Apr 12 2019 at 11:50 am

Camera Internationala de Comert introduce la fiecare 10 ani un set nou de legi si [...]

Read More
Choose your language to Translate »