preload

Despre Noi

Pornita din Arad si Yiwu, in urma cu 10 ani, ROMASIA functioneaza din 2008 ca si compania romaneasca de trading, cu sediul central in Hong Kong. De-a lungul anilor, ROMASIA a trecut printr-o serie de schimbari, fuziuni si consolidari, ajungand astazi la un volum anual de vanzari in ROMANIA de peste 7 milioane EURO. Birourile noastre din China sunt coordonate de colegi romani, aflati in permanenta la Yiwu si Guangzhou.

ROMASIA este un furnizor si mandatar pentru aprovizionarea si logistica, in importurile din China, deservind companii romanesti si multinationale de toate dimensiunile. Servim clienții noștri prin gestionarea responsabilă a întregul lanț de aprovizionare și ne-am angajat să atingem cele mai înalte standarde și satisfacerea nevoilor acestora prin prețuri competitive, prin calitate și încredere.

Galerie Foto
Aducem China mai aproape de tine

Echipa ROMASIA, pregatita sa te ajute pentru importuri de succes

4 Pasi simpli
Pentru a facilita importul din China

Transparenta totala pentru clientii nostrii!

Spune-ti-ne ce cautati...

Trimiteti un email sau stabiliti o intalnire in care sa ne spuneti ce produse doriti sa importati. Este esential sa avem toate detaliile: caracteristici tehnice, cantitati, poze etc. pentru a identifica exact ce aveti nevoie.

Gasim cel mai bun raport calitate-pret

Echipa noastra din China discuta cu producatorii si va transmitem oferta cu toate detaliile: pret, caracteristici, termene de livrare etc.

Verificam si platim – fara riscuri!

Cel mai important lucru pentru linistea dvs este ca verificam marfa inainte de a o plati, rezolvam impreuna orice probleme apar si platim cand suntem siguri ca primiti exact ce ati comandat.

Livrare la usa dvs.

Marfa ajunge direct la usa dvs. Receptie, depozitare, operatiuni vamale, import sau transport? Ne ocupam de absolut tot, pentru ca dvs sa va focusati pe ceea ce este cu adevarat important: afacerea dvs.

Urmareste activitatea echipei Romasia. Fii prietenul nostru pe FACEBOOK !

Pentru orice fel de intrebare
Nu ezita sa ne contactezi!

Raspuns garantat  In maxim 24 de oreChoose your language to Translate »