preload

Va oferim cele mai bune servicii
pentru aprovizionare directa din China la cele mai bune preturi.

Marfa ajunge la usa ta!”

1. Trading

Nucleul activitatii noastre il reprezinta trading-ul, cautarea si achizitia in numele clientilor a marfurilor dorite. Oferim servicii strategice de reprezentare si aprovizionare atat pentru comercianti cu amanuntul, cat si pentru companii medii si mari din Romania si nu numai. Expertiza, profesionalismul si integritatea au contribuit la reputatia pe care o avem ca si societate de trading, atat pe piata chineza cat si pe piata romaneasca.

Cereri de oferta

Pe baza unei cereri de oferta putem sa va transmitem cotatii pentru produsele solicitate. In plus ne ocupam de garantarea platilor, achizitie, export, transport, vama in Romania si livrarea catre client.

Vizita in China

Unii dintre clienti aleg sa vina personal in China. Pentru ca suntem o companie absolut transparenta, ne bucuram de aceasta decizie si le asiguram intreg suportul necesar pentru achizitii de success in China – masina la Aeroport, colegi romani, translatori, contracte, le punem la dispozitie depozitul nostru si ne asiguram ca marfa corespunde calitativ.

Infrastructura

Romasia este compania romaneasca cu cea mai semnificativa prezenta pe piata chineza, avand cu siguranta cea mai buna infrastructura dedicata clientilor: depozite si birouri in Guangzhou si Yiwu, depozit in Bucuresti si, pentru a fi cat mai aproape de clientii nostri, birouri in Bucuresti si Arad.

ROMASIA si-a propus sa ramana in continuare principalul trader roman pe piata chineza.

2. Transport/Logistica

Solutiile noastre logistice end-to-end se intend din momentul in care produsele parasesc fabrica pana cand ajung in mainile clientului. Activitatile noastre sunt axate pe mutarea comenzilor / produselor intr-un mod cat mai eficient si cu costuri cat mai mici pe intreg lantul de aprovizionare.

a. Transport Containerizat

De oriunde din China va preluam marfa si ne ocupam de toate etapele importului si transportului – inclusiv operatiuni vamale sau transporturi locale, pana in depozitul dvs. Toate costurile la vedere, simple si clare! Asiguram transport atat cu container 20’’ – 26 mc, cat si pe container 40’’ – 68 mc, precum si orice alte proiecte special.

b. Transport Aerian

Adunam marfa de la orice furnizor din China in depozitul nostru si oferim transport aerian in partide de marfa, cu vama inclusa, la Otopeni. Prin parteneriatele dezvoltate si prin volumele de marfa transportate, putem oferi costuri competitive pentru livrari by air. Nu prestam servicii de coletarie.

c. Transport Special

Putem oferi transporturi speciale, inclusiv catre depozitele Amazon din SUA, precum si orice alte proiecte speciale.

d. Serviciu de Grupaje/Transport La MC

Suntem singura companie din Romania care poate oferi serviciul de Grupaj All In cu plecare saptamanala din China! Practic, platiti o suma fixa* pe metrul cub transportat, suma in care intra absolut toate costurile, din depozitul Romasia din China, pana in depozitul din Bucuresti! In acest mod, aveti un cost absolut clar si transparent si va puteti face calculele legate de import extreme de simplu. In plus, preluam intreg procesul vamal si va importam marfa, fara ca dvs sa mai aveti vreun contact cu autoritatile.

Simplu, transparent si foarte clar!

*Suma fixa – In functie de cantitate si tipul marfurilor. In aceasta suma intra absolut toate costurile (export, navlu, vama, manipulari, transporturi locale, descarcari etc) FARA taxe vamale si TVA, care sunt costuri in sarcina clientului.

 

 

3. Inspectii de Conformitate

Pentru siguranta achizitiilor dvs, va oferim SERVICII DE INSPECTIE pentru marfa din China.Serviciul este accesibil si util indiferent de volumul de marfa achizitionat, fiind folosit atat de marile companii cat si de micii importatori. Serviciile de inspectie si control sunt disponibile pe intreg teritoriul Chinei, la acelasi pret indiferent de locatie. Pe langa serviciile de inspectie, va oferim si servicii de evaluare/audit al furnizorilor noi sau vechi, precum si teste specifice, inclusiv teste de laborator.
Garantam o inspectie independenta, care va ofera o imagine reala a produselor pe care le-ati comandat. Putem fi ochii dvs. in China!

INTERESANT? AFLA MAI MULTE DETALII!

De ce sa alegeti servicii de inspectie?

Pentru ca va ofera garantia ca veti primi exact ceea ce ati platit. Pentru ca veti primi un raport de inspectie complet si complex si veti avea o imagine exacta a produselor pe care urmeaza sa le platiti. Puteti decide sa platiti decontul de 70% pe baza raportului de inspectie, conditionand furnizorul de repararea eventualelor probleme din productie, semnalate in raport.

Cat costa?

Serviciul de inspectie costa 369 USD/zi/om, INDIFERENT de LOCATIE*. Tariful este final, fara costuri de deplasare, cazare, diurne etc. Pentru fiecare categorie de produse exista o norma de inspectie si in functie de cantitatea inspectata, se stabileste numarul de inspectori necesari pentru a realiza inspectia si numarul de zile.

Unde este disponibil?

Serviciul este disponibil pe intreg teritoriul Chinei. Costul de 369 USD/manday este valabil pentru orasele de coasta. Pentru alte zone, atat in China, cat si in Asia, va rugam sa ne contactati!

Ce se inspecteaza?
Verificarea ROMASIA include urmatoarele criterii: Cantitate; aspectul produsului; teste de functionalitate si performanta; Executia; material; accesorii; culori – logo; dimensiuni si masuratori, inclusiv greutate; sortimentare; Stare carton; test scanare cod bare; ambalaj si marcaje-marci; imaginea asupra productiei.

Pe lânga cele de mai sus, putem efectua o inspectie în conformitate cu criteriile dvs. Un raport relevant cu dovezi foto este furnizat in 24 ore dupa inspectie. Inspectiile de calitate efectuate de biroul ROMASIA din China sunt la cel mai inalt nivel, respectand standardele AQL si procedurile de inspectie.
Un exemplu de raport de inspectie se poate descarca aici.

Servicii de audit

 Serviciile de audit se adreseaza celor care doresc sa stabileasca o relatie de afaceri cu un partener chinez si doresc verificarea atenta a acestuia, inainte de a efectua plati in China. Sunt 3 tipuri de audit pe care le propunem:

  * AUDIT furnizor – verificarea initiala a unui furnizor nou sau existent.

  * Obiectiv – evaluarea capacitatii organizatorice si financiare, verificarea la fata locului a capacitatilor de productie, verificarea documentara – licenta de export, certificari – ISO, CE etc. analiza tip SWOT, analiza departamente, analize produs. Cost – 990 USD + TVA / audit

  * Verificare companie – cea mai simpla forma de audit, presupune vizita unui inspector la fabrica, verificarea existenta firma, verificare sumara a actelor de functionare – daca compania exista, este inregistrata legal, daca este producator etc. Nu include informatii despre productie, fabrica, capacitate, detalii financiare etc. Cost -500 USD + TVA/audit

Un exemplu de raport de audit se poate descarca de aici.

Urmareste activitatea echipei Romasia. Fii prietenul nostru pe FACEBOOK !

Pentru orice fel de intrebare
Nu ezita sa ne contactezi!

Raspuns garantat  In maxim 24 de oreChoose your language to Translate »