3 lucruri neadevarate despre importurile din China - ROMASIA

3 lucruri neadevarate despre importurile din China

Produsele chinezesti prezinta o calitate indoielnica

Multi folosesc termenul chinezarii pentru a descrie produsele ce reprezinta importuri China, ceea ce nu este intocmai potrivit. Desigur, ca intotdeauna vor exista acei producatori care fac rabat de la calitate, de aceea alegerea atenta a furnizorilor este necesara. Intocmai asta au in vedere firmele specializate in acest sector de activitate.

Un motiv pentru care multi sunt „recompensati” cu marfuri de o calitate indoielnica il reprezinta si faptul ca incearca sa negocieze prea dur. Reprezinta pentru cealalta parte o oportunitate de a scapa de produsele de calitate scazuta.

Transportul importurilor este prea mare

Cei care chiar au facut import stiu ca situatia sta putin diferit. Comparativ cu variante diverse, transportul prin container reprezinta o solutie avantajoasa ca pret.

Chinezii nu sunt deloc seriosi

S-a format aceasta prejudecata conform careia furnizorii chinezi nu dau deloc dovada de seriozitate si profesionalism. Contrar acestor zvonuri, exista si persoane care si-au dezvoltat afacerea intocmai prin respectul manifestat pentru colaboratori, punand un accent deosebit pe furnizarea unor produse intocmai in conformitate cu intelegerea.

CERE O OFERTA

Raspuns garantat in maxim 24 de ore.