Cum alegi furnizorul ideal din China - ROMASIA

Cum alegi furnizorul ideal din China

Indiferent dacă provine din China sau din altă parte, unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să-l faceți ca cumpărător este să vă asigurați că lucrați cu furnizorul potrivit. Deci, de unde începeți?

Definiți furnizorul dvs. ideal. Expertii sugerează că cumpărătorii ar trebui să definească mai întâi „furnizorul ideal”. Acest lucru este unic pentru fiecare cumpărător și depinde de o serie de factori, inclusiv prețul, calitatea și timpul de livrare.

Definiți locația. În cazul în care se bazează pe fabrici ar trebui să joace un rol și în evaluarea furnizorului. În timp ce fabricile din provinciile din nordul și vestul Chinei au costuri de producție mai mici, calitatea este adesea mai mică. Acelea situate de-a lungul coastei și în regiunea de sud au cheltuieli de producție mai mari, dar calitatea este, în general, mai bună. Rețineți, de asemenea, că pe măsură ce vă aflați mai departe în interiorul țării, cu atât costurile logistice vor fi mai scumpe.

Uită-te în locurile potrivite. Anumite site-urile pot ajuta cumpărătorii să găsească furnizori de încredere. Mulți dintre aceștia oferă și servicii pentru a reduce riscul tranzacțiilor. Dar, recomandarea este să va întâlniti față în față cu furnizorii, cum ar fi în cadrul expozițiilor comerciale. Mai mult decât atât, verificați furnizorii înainte de a lucra cu ei.

Trebuie să vizitați furnizorul dvs. sau să plătiți pe cineva să facă acest lucru pentru dvs. ÎNAINTE să vă dați banii.

Cumpărați informații (online) și efectuați cercetări de istoric  asupra furnizorilor dvs. ÎNAINTE de a vă transmite banii.

ROMASIA – Cu noi, importurile din China devin simple si mai rentabile!

CERE O OFERTA

Raspuns garantat in maxim 24 de ore.