Reguli de baza pentru importul din China - ROMASIA

Reguli de baza pentru importul din China

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa-l stii intr-o astfel de afacere este cum sa gestionezi sistemul de taxa import China. Pentru un necunoscator, poate nu este nicio diferenta fata de cel din Europa sau alt continent.

Necunoasterea acestor amanunte te face insa pasibil de sanctiuni drastice la regimul fiscal impuse de autoritatile romane, astfel incat trebuie sa fiti cu mare bagare de seama. Trebuie pornit de la faptul ca atunci cand vorbim despre taxe import China vorbim despre spatiul extracomunitar, care este supus unui alt regim fiscal.

In primul rand, trebuie spus ca toate produsele care fac parte dintr-un import din China sunt purtatoare de TVA (taxa pe valoarea adaugata). Un al doilea element este reprezentat de Taxa eventual consum, care include doar anumite categorii de produse.

De asemenea, firmele de import-export din Romania trebuie sa fie atente la conditiile comerciale internationale, pe care le gasim publicate de catre Camera de Comert Internationala si care fac referire inclusiv la conditiile de transport si de asigurare a marfii livrate.

Importa cu noi din China si scapa de griji! – ROMASIA

CERE O OFERTA

Raspuns garantat in maxim 24 de ore.