preload

Romasia
4 accesorii pentru o iarna mai placuta

4 accesorii pentru o iarna mai placuta

by Marius Grada Manager achizitii & logistica

Posted on October 11, 2017 at 10:17 AM

Vine iarna si ar trebui sa te pregatesti serios pentru temperaturile scazute care vor aparea in curand. Iata cateva articole cu care sa iti faci iarna mai placuta:

  1. Manusi pentru touchscreen – Comode si calduroase, ele sunt compatibile cu orice device cu touchscreen si sunt valabile in mai multe culori. Orice operatiune pe ecranul smartphone-ului sau tabletei tale va fi exacta fara a renunta la confort in aerul rece de iarna.
  2. Termos – acesta este ideal pentru transportarea ceaiului sau cafelei atunci cand esti in intarziere, te asteapta o zi lunga sau cand te pregatesti sa mergi la ski sau la patinoar.
  3. Incalzitor de maini – este un must-have daca esti friguros si iti ingheata mainile repede. Acest incalzitor este perfect pe timp de iarna, pantru momentele in care manusile nu mai sunt suficiente.
  4. Patura cu maneci – nimic nu este mai placut decat o patura extrem de moale, pufoasa si cu maneci. Vei putea sa te infofolesti in patura, in noptile reci de iarna si sa citesti o carte. – fara sa iti fie frig la maini.

Produse recomandate: manusi pentru touchscreen China, termos China, incalzitor de maini China, patura cu maneci China, caciuli China, fulare China, sosete groase China, cani China, butelcute China, decoratiuni China, ornamente China, etc.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti o cerere de oferta* cu produsele dorite, noi le cautam, iti oferim cotatii de pret, solutii de transport si ne ocupam de absolut tot – receptie, verificare marfa, export, transport, VAMA IN ROMANIA si livrare in depozit Bucuresti/adresa ta.

Ne ocupam de : Consultanta import China,Logistica, Identificare Furnizori, Studii de piata, Control de Calitate .

  

Tags: , , , , , , , , , , ,

About the Author

Marius Grada

 

Alibaba – Topul importurilor din China

Posted on Jun 09 2019 at 7:23 pm

Daca ne uitam in oferta din 2019 a multor magazine din Romania si Moldova, chiar [...]

Read More

Cum alegi furnizorul ideal din China

Posted on Jun 02 2019 at 7:26 pm

Indiferent dacă provine din China sau din altă parte, unul dintre cele mai importante lucruri [...]

Read More

Importuri din China, Secretele unei afaceri de succes!

Posted on May 27 2019 at 5:05 am

La ora actuala, desi poate doar banuiti insa nu dispuneti de certitudine, marea majoritate a [...]

Read More
Choose your language to Translate »