4 motive să folosești gresia și faianța în renovare! - ROMASIA

4 motive să folosești gresia și faianța în renovare!

Fiecare din noi își dorește o locuință confortabilă. Iar atunci când suntem la etapa de reparație, renovare a apartamentului sau casei suntem puși în fața multor alegeri și anume: ce tipuri de materiale de finisare, decorare să folosim astfel încât să avem o locuință confortabilă la un preț rezonabil.

Pentru asta ti-am pregatit 4 motive imbatabile de ce să folosești gresia și faianța în amenajarea unei locuințe.

Design interior original

Datorită faptului că articolele de gresie și faianța au diferite forme, nuanțe, structuri, mărimi aceastea pot fi combinate foarte frumos în orice design interior. Gresia și faianța poate deveni parte de decor în orice cameră din casă,  aspectul vizual diferit a acestora îți permit să decorezi casa în diferite stiluri de design interior: Loft, Minimalist, Contemporan, Modern, Clasic, Urban, Rustic, Retro, Toscan, Scandinav,  Tradițional, Provence etc.

Practicitate

Gresia și faianța sunt produse ecologice și sunt foarte ușor de întreținut. Au un grad înalt de impermeabilitate și sunt ușor de curățat. Plăcile ceramice China au o rezistență ridicată la pătare, la materialele de curățat de uz casnic, temperatură și umiditate, astfel sunt apreciate și întrebuințate ca materiale de finisare și decor în orice locuință.

Durabilitate

Plăcile de gresie și faianța au o duritabilitate înaltă și o durată de viață sporită. Din acest considerent este important ca în procesul de reparație să alegem în așa fel articolele de gresie și faianță încât să ne bucurăm de acestea pe o perioadă cât mai îndelungată.

Preț avantajos

Iar aici este momentul in care te poti baza pe noi!

Reprezentantii nostri au in vedere identificarea tuturor cerintelor clientilor. Mai precis, suntem interestati de orice detalii ne puteti oferi privind produse China dorite a fi importate. Odata clarificate aceste aspecte ne orientam asupra celor mai potriviti producatori din China si incepem negocierile cu acestia. Desi preturile China a produselor sunt mai mici decat pe restul pietei, suntem tot timpul in cautarea unei oferte China mai avantajoase ca pret.

O parte din produsele oferite de noi sunt: Faianta China, gresie China, mosaic China, granit China, placi din portelan China, placi din ceramic China, laci din ceramica pentru peretii exteriori China, placi din basalt China, placi din marmura China, placi/mozaic din sticla China, placi/mozaic din scoici China, placi din granit China, semilastreChina, armura artificiala China, mozaic China, placi din granit China, placi de quartz China, piatra bizantina China, placi/mozaic pentru piscine si spa-uri China.

Toto ce trebuie sa faceti este sa ne trimiteti o cerere de oferta* cu produsele dorite, noi le cautam, va oferim cotatii de pret, solutii de transport si ne ocupam de absolut tot – receptie, verificare marfa, export, transport, VAMA IN ROMANIA si livrare in depozit Bucuresti/adresa dvs.

CERE O OFERTA

Raspuns garantat in maxim 24 de ore.