Achizitioneaza cu incredere din China - ROMASIA

Achizitioneaza cu incredere din China

Este bine cunoscut faptul ca importurile din China sunt o varianta accesibila si, de asemenea, te vor ajuta sa demarezi activitatea profesionala a firmei tale cu aproape 50 % mai putin din bugetul pe care l-ai stabilit initial.

Iti oferim cele mai bune servicii pentru aprovizionare directa din China la cele mai bune preturi, identificarea produselor de import din China, inspectia de calitate a produselor, pregatirea documentelor de import China, pana la transportul produselor pana la locul solicitat.

Doresti sa beneficiezi de o paleta larga de producatori care sa iti ofere produse de calitate? Iti punem la dispozitie o gama de producatori consacrati, indifierent de produsul dorit! Garantam preturi corecte si competitive si produse de calitate in conformitate cu standardele europene.

Noi oferim certitudinea calitatii marfurilor, a seriozitatii furnizorului si a transportului catre depozitul tau, efectuat in conditii depline de siguranta.

Firma noastra specializata in import China, ofera servicii complete, convenabile, sigure si operative.

Prezinta interes o eventuala colaborarea cu Romasia? Atunci, te asteptam pentru detalii si mai multe informatii pe www.romasia.ro

                     

CERE O OFERTA

Raspuns garantat in maxim 24 de ore.