Afacere profitabila cu incaltaminte

Femeile care iubesc pantofii si viseaza inca din copilarie la propriul magazin de pantofi isi pot transforma visul in realitate.

O astfel de afacere este deosebit de profitabila: cu totii avem nevoie de incaltaminte.

In plus, costurile presupuse de inceperea unui business cu pantofi nu sunt foarte ridicate.

Achizitionarea pantofilor pentru a deschide magazinul este principala cheltuiela cu care se confrunta orice antreprenor atunci cand se afla la inceput.

Minimizați costul produselor obținute de la furnizori! Echipa noastră din China, vă garantează producători de încredere, prețuri și condiții cât mai avantajoase pentru dumneavoastră.

Gama produselor din aceasta categorie este extrem de generoasă: pantofi dama, pantofi barbati, pantofi copii, pantofi stiletto, sandale, papuci, tenisi, espadrile, pantofi sport, saboti, balerini , mocasini, sneakers, trekkings, trappers, ghete, botine, cizme, botosei, etc

Cu Romasia câștigati timp valoros, salvati bani și resurse importante. Identificăm rapid cei mai buni producători sau vânzători pentru produsele căutate. Asigurăm un standard înalt de calitate sau un raport ridicat preț/calitate pentru produsele cerute.

 

Prezinta interes o eventuala colaborarea cu Romasia? Atunci, te asteptam pentru detalii si mai multe informatii pe www.romasia.ro

CERE O OFERTA

Raspuns garantat in maxim 24 de ore.