Alegerea celui mai bun produs de import din China - ROMASIA

Alegerea celui mai bun produs de import din China

Cand incepeti o afacere cel mai important lucru este sa stabiliti ce produs veti vinde. In cele mai multe cazuri noii antreprenori au dificultati in alegerea produsului cu care vor sa intre pe piata. Acest lucru nu este dificil numai din perspectiva pietei existente ci si din propria experienta. Atunci cand alegeti sa importati un produs din China va trebui sa tineti cont de mai multi factori. Primim foarte multe e-mailuri zilnic in care clientii ne intreaba ce ar trebui sa importe din China. La aceasta intrebare nu avem un raspuns imediat si de aceea stabilim o intalnire cu clientii nostri pentru a stabili impreuna acest lucru. Nu exista un produs ideal de import pe care vi-l putem recomanda ci mai degraba un produs potrivit pentru locul unde doriti sa il vindeti si pentru experienta personala in anumite domenii. Sunt cateva lucruri foarte importante de care trebuie sa tineti cont atunci cand alegeti un produs pe care doriti sa il comercializati.

  1. Produse dintr-un domeniu de activitate in care aveti experienta. Prima intrebare care ar trebui sa v-o adresati ar fi in ce domenii ati mai lucrat si cu ce produse v-ati simti comfortabil sa lucrati pe viitor.
  2. Studiati piata! Nu trebuie sa va ganditi la un produs revolutionar decat daca aveti destul capital de investit si vreti sa creati o noua nisa. Puteti importa un produs deja existent pe piata dar care are nevoie de imbuntatiri. Daca va ganditi la un produs care ar putea fi mai bun dar lipseste de pe piata romaneasca, atunci ati aflat raspunsul la intrebarea dumneavoastra.
  3. Nu va ganditi imediat sa importati un produs deja existent pe care sa il vindeti sub pretul pietei. Produsele pe care le importati trebuie sa aiba o valoare pe care oamenii sa o poata recunoaste.
  4. Ganditi-va la un produs pe care il puteti promova. Cand vine vorba de investitia unui capital intr-un produs necunoscut, riscurile afacerii cresc. Daca aveti suficiente date despre un anumit produs si credeti ca vanzarea lui ar fi la indemana pentru dumneavoastra, nu mai stati pe ganduri. Contactati-ne pentru a stabili detaliile.
  5. Daca doriti sa revolutionati piata autohtona cu un produs nemaivazut  pana in prezent ati putea cerceta platformele de vanzari on-line din straintate si ulterior sa faceti un mic studiu de piata intreband cunoscutii despre acel produs. Daca feedback-ul este pozitiv, tocmai ati gasit un spatiu pe piata ceea ce inseamna ca este cazul sa demarati afacerea.

CERE O OFERTA

Raspuns garantat in maxim 24 de ore.