Apeleaza la noi cu incredere - ROMASIA

Apeleaza la noi cu incredere

De ce sa apelezi la serviciile Romasia?

Suntem un partener de incredere pentru afacerile pe relatia China-Romania, reprezentand direct interesele clientilor nostri pe acest segment de activitate. Astfel, preluam in sarcina noastra derularea activitatilor specifice achizitiei, tranportului si logisticii, contribuind la scutirea clientilor nostrii de intregul stres aferent importului.

In prima faza, reprezentantii nostri au in vedere identificarea tuturor cerintelor clientilor. Suntem interestati de orice detalii ne puteti oferi privind produsele dorite. Odata clarificate aceste aspecte ne orientam asupra celor mai potriviti producatori China si incepem negocierile cu acestia.

Noi ne ocupam de transport, dar si de partea birocratica, pentru ca dumneavoastra sa nu fiti nevoit sa pierdeti timp si resurse cu aspecte stresante precum declaratiile vamale, taxetraduceri de documente si zeci de alte hartii ce ar fi necesare pentru legalizarea procesului de import.

Si pentru ca am promis ca sutem alaturi de clientii nostri de la indentificarea fabricantului si pana la ridicarea efectiva a produsului dorit, tot prin intermediul nostru se poate realiza si transportul auto intern, pe traseul dintre vama si destinatia aleasa de dumneavoastra.

De asemenea, oferim posibilitatea fiecarui client sa viziteze fabricile din China in care sunt produse toate articolele dorite, ceea ce pe viitor poate usura colaborarea dintre dumneavoastra si partenerul strain.

CERE O OFERTA

Raspuns garantat in maxim 24 de ore.