Aprovizionare din China - ROMASIA

Aprovizionare din China

Romasia este compania romaneasca cu cea mai semnificativa prezenta pe piata chineza, avand cu siguranta cea mai buna infrastructura dedicata clientilor: depozite si birouri in Guangzhou si Yiwu, depozit in Bucuresti si, pentru a fi cat mai aproape de clientii nostri, birouri in Bucuresti si Arad.

 

Suntem un furnizor si mandatar pentru aprovizionare si logistica, in importurile din China, deservind companii romanesti si multinationale de toate dimensiunile. Servim clienții noștri prin gestionarea responsabilă a întregul lanț de aprovizionare și ne-am angajat să atingem cele mai înalte standarde și satisfacerea nevoilor acestora prin prețuri competitive, prin calitate și încredere.

 

Oferim servicii de consultanta import China personalizate, prin solutii si suport specifice proiectului respectiv, tinand cont de nevoile si dorintele clientilor.

 

Va oferim toate serviciile necesare pentru a face importuri din China: de la identificarea produselor de import din China, inspectia de calitate a produselor, pregatirea documentelor de import China, pana la transportul produselor pana la locul solicitat de catre dvs.

 

Doriti sa beneficiati de o paleta larga de producatori care sa va ofere produse de calitate? Va punem la dispozitie o gama de producatori consacrati, indifierent de produsul dorit! Garantam preturi corecte si competitive si produse de calitate in conformitate cu standardele europene.

 

Prezinta interes o eventuala colaborarea cu Romasia? Atunci, va asteptam pentru detalii si mai multe informatii pe www.romasia.ro

 

CERE O OFERTA

Raspuns garantat in maxim 24 de ore.