Avantajele colaborarii cu Romasia - ROMASIA

Avantajele colaborarii cu Romasia

In zilele noastre deschiderea unei afaceri proprii nu mai este o provocare atat de mare. Greu este insa cand incerci sa gasesti furnizorul potrivit. Foarte multi antreprenori se orienteaza in momentul de fata catre marfa de import, mai exact cea importata din China.

Motive pentru care sa importati cu noi:

 

  1. Oferta completa

De la aprovizionarea cu marfuri, la verificarea si recomandarea furnizorilor, le facem pe toate. Ne ocupam de negocierile preturilor si intocmim contractele de vanzare. Ne asiguram sa primiti la usa produsele din China pentru care ati platit.

Primul pas pe care il facem in vederea importului de produse din China este intelegerea nevoilor dumneavoastra. Oferim consultanta import China tuturor clientilor nostri si companiilor interesate.

 

  1. Cheltuieli reduse

Pentru ca o afacere sa fie profitabila, costurile trebuie sa fie constant depasite de profituri.
Marfa importata din China are de departe costuri mult mai avantajoase decat cele propuse de furnizori locali.

 

  1. Calitate garantata 

Sediul European al companiei se află in Arad si Bucuresti, dar mai deținem oficii în Yiwu, Guangzhou și Hong-Kong. Datorită acestui lucru, noi putem avea contact direct cu furnizorii. Suntem partenerul dumneavoastră ideal pentru operațiunile de gestionare a calității în Asia. Compania noastră este specializată în asigurarea calității, controlului calității, asistenței în domeniul calității. Noi administrăm atât serviciul pentru clienți cât și operațiunile de inspecție a calității din Asia într-un mod centralizat. Astfel, ne asiguram clientii ca primesc la timp exact ceea ce au comandat.

 

  1. Transport si predare a marfurilor

Oferim servicii de transport China pentru orice destinatie pentru importul de marfuri, prestand servicii complete, functie de fiecare solicitare in parte in regim FCL (full container load=container incarcat complet) sau LCL (less than container load=grupaj de marfa) si cu livrare ‘door-to-door’ sau ‘port-to-port’, precum si ‘door-to-port’.

Prin promptitudine si eficienta in furnizarea informatiilor actualizate referitoare la pozitia marfurilor Dvs. pe tot parcursul fluxului de transport (de la momentul preluarii marfurilor si incarcarea lor in container si pana la livrarea la destinatie), dorim sa mentinem la standarde inalte de calitate serviciile oferite clientilor nostri.

 

  1. Colaborarea cu o agentie de incredere

Importul din China este o afacere bazata pe incredere. Esti linistit doar cand stii ca o echipa de experti lucreaza in interesul tau. Colaborarea cu o firma de incredere este in acest caz secretul succesului.
Noi asiguram identificarea celor mai buni furnizori, prospectarea produselor vizate, cumpararea lor, dar si intocmirea tuturor formalitatilor ce tin de achizitie, transport, transfer vamal, traduceri si chiar asigurari de marfuri.

CERE O OFERTA

Raspuns garantat in maxim 24 de ore.