Canton fair, editia de toamna 2016. Ponturi si sfaturi utile

Targul Canton din Guangzhou, China este un “spectacol” commercial in adevaratul sens al cuvantului, cu o durata in timp de peste 50 de ani. Este o oportunitate si o sursa excelenta oferita importatorilor din toata lumea pentru achizitii direct de la furnizorii/ producatorii traditionali chinezi.si identifica cele mai potrivite surse de achizitii direct de la furnizorii/ producatorii traditionali chinezi. Este un adevarat furnicar, peste 180000 de potentiali cumpartatori sunt antrenati in gasirea celor mai potrivite surse pentru achizitii directe de la cei peste 60000 de ofertanti, prezenti la targ.

Pentru importatorii carea au depasit stadiul achizitiilor de pe sire-urile chineze, vizita la Canton Fair este una dintre cele mai bune surse de achizitii directe din China. Indiferent de industria vizata, marea majoritate a importatorilor gasesc sursele necesare de achizitie pentru produsele care ii intereseaza.                                                       Per total, Targul Canton ofera un mediu placut, prietenos occidentalilor.

Participarea la targ este punct de plecare ideal pentru cei care au acumulat deja experimenta importurilor prin intermediul site-urilor din China și doresc să facă următorul salt în afacerea lor. Participarea la show-urile comerciale este deosebit de valoroasa prin contactele stabilite cu furnizori care nu sunt promovati de regula pe internet (eliminând un procent bun din concurenta). In plus, întâlnirea in persoana cu potentiali furnizorii faciliteaza relationarea, aprecierile pozitive, fundamentand colaborarii.

Targul din Gunagzhou este o sursa importanta pentru furnizori si achizitii pentru aproape orice tip de industrie, cu exceptia industriilor de nisa care dispun de show-uri comerciale specializate. Nivelul la care se desfasoara acest targ este deosebit de inalt.

Targul are doua sesiuni pe an, primavara in aprilie si toamna in octombrie, in trei faze distincte. Fiecare faza este dedicata anumitor categorii  de produse și furnizori specifici acestora, cu o durata de circa 5 zile si o pauza de 3 zile între ele. La cerere, se poate pune la dispozitia celor interesti listă completă a categoriilor de produse, pe fiecare faza in parte. Drept pentru care este necesara o buna documentare asupra repartizarii categoriilor de produse pe fiecare faza, in scopul evitarii ajungerii gresita la o alta faza a targului.

Sesiunea de toamna a Targului Canton de anul acesta se desfasoara între 15 octombrie și 4 noiembrie.

Mai jos sunt cateva sfaturi pentru cei care vor participa sau au in vedere participarea la editiile viitoare:

1/. inregistrarea înainte de târg este confortabila dar cu rabdare, se poate face si la targ (mai ales in cazul celor care  nu si-au primit invitatia)

2/. verificarea structurii pe categorii,de produse a ficarei faze, pentru a putea fi prezenti la aceea care prezinta interes , in perioada corecta

3/. discutiile de la targ cu furnizorii chinezi trebuie privite cu un usor scepticism, in special in conditiile in care acestea reprezinta pozitia fabricii, care poate avea o viziune limitata asupra anumitor aspecte ale colaborarii

4/. configurarea unui cont de e-mail secundar intrucat impartirea de cărți de vizită in dreapta si in stanga duce la expunerea adresei proprii de e-mail pe mii de liste din China, cu implicatii nedorite asupra blocarii inbox-ului, etc

5/. desi Guangzhou este un oras cosmopolit care nu duce lipsă de cazare la standarde occidentale, pentru o oferta bun ade cazare se recomanda rezervarea din timp a camerei de hotel.

6/. pentru acces in China este nevoie de viza. Viza chineză se obtine la cerere, existand posibilitatea obtinerii informatiilor de la consulateloe din tarile de origine ale iportatorilor sau din marea majoaritate a oraselor relevante din China.
Concluzie: Targul Canton este o sursa importanta de furnizori/ producatori chinezi traditionali si achizitii directe. Participarea la acest show comercial marcheaza trecerea la un nivel superior al afacerilor din China.

Dispunand de baze logistice si birouri proprii in Guangzhou, Romasia sustine achizitiile directe de marfuri ale clientilor, facilitand accesul la o serie ce servicii logistice aferente receptiei, depozitarii, inspectiei calitative, consolidarilor, organizarii transportului/ logisticii pana la destinatia finala.                                                                                 Toti cei interesati de viitoarele sesiuni ae Targului Canton, Guangzhou sunt invitati sa ne contacteze pe www.romasia.ro

canton_fair_use_exhibition_carpet

CERE O OFERTA

Raspuns garantat in maxim 24 de ore.