Cele mai bune servicii pentru aprovizionare directa din China la cele mai bune preturi - ROMASIA

Cele mai bune servicii pentru aprovizionare directa din China la cele mai bune preturi

 

Nucleul activitatii noastre il reprezinta trading-ul, cautarea si achizitia in numele clientilor a marfurilor dorite. Oferim servicii strategice de reprezentare si aprovizionare atat pentru comercianti cu amanuntul, cat si pentru companii medii si mari din Romania si nu numai.

Primul pas pe care il facem in vederea importului de produse din China este intelegerea nevoilor dumneavoastra. Oferim consultanta import China tuturor clientilor nostri si companiilor interesate.

Va oferim toate serviciile necesare pentru a face importuri din China de la identificarea produselor de import din China, inspectia de calitate a produselor, pregatirea documentelor de import, pana la transportul produselor pana la locul solicitat de catre dvs.

Solutiile noastre logistice end-to-end se intend din momentul in care produsele parasesc fabrica pana cand ajung in mainile clientului. Activitatile noastre sunt axate pe mutarea comenzilor / produselor intr-un mod cat mai eficient si cu costuri cat mai mici pe intreg lantul de aprovizionare.

Suntem singura companie din Romania care poate oferi serviciul de Grupaj All In cu plecare saptamanala din China! Practic, platiti o suma fixa* pe metrul cub transportat, suma in care intra absolut toate costurile, din depozitul Romasia din China, pana in depozitul din Bucuresti! In acest mod, aveti un cost absolut clar si transparent si va puteti face calculele legate de import extreme de simplu. In plus, preluam intreg procesul vamal si va importam marfa, fara ca dvs sa mai aveti vreun contact cu autoritatile.

*Suma fixa – In functie de cantitate si tipul marfurilor. In aceasta suma intra absolut toate costurile (export, navlu, vama, manipulari, transporturi locale, descarcari etc) FARA taxe vamale si TVA, care sunt costuri in sarcina clientului.

Pentru siguranta achizitiilor dvs, va oferim SERVICII DE INSPECTIE pentru marfa din China. Serviciul este accesibil si util indiferent de volumul de marfa achizitionat, fiind folosit atat de marile companii cat si de micii importatori. Serviciile de inspectie si control sunt disponibile pe intreg teritoriul Chinei, la acelasi pret indiferent de locatie. Pe langa serviciile de inspectie, va oferim si servicii de evaluare/audit al furnizorilor noi sau vechi, precum si teste specifice, inclusiv teste de laborator.
Garantam o inspectie independenta, care va ofera o imagine reala a produselor pe care le-ati comandat. Putem fi ochii dvs. in China!

 

    

CERE O OFERTA

Raspuns garantat in maxim 24 de ore.