China – principala piata de achizitii

De multi ani, China a devenit piata principala de achizitii pentru companii din intreaga lume. Asta pentru ca pretul produselor importate din China este cu mult mai mic decat ar putea clientii sa le achizitioneze din tarile lor. Multe dintre companii nu au experienta achizitiilor din China si multe dintre ele se confrunta cu o serie de probleme atunci cand incearca sa incheie o afacere cu companii chinezesti. Mai ales acum, in acest context economic, companiile, indiferent de dimensiunea lor, incearca sa elimine “verigile” care inseamna costuri suplimentare si sa achizitioneze produsele de care au nevoie direct de la sursa.  ROMASIA are in baza de date mai mult de 4.000 de producatori chinezi, ani de experienta in achizitiile din China si cel mai important, oamenii nostri sunt in permanenta in China, astfel incat ei negociaza si verifica la fata locului, nu prin internet sau prin “parteneri chinezi”.  Cu ROMASIA, puteti, in cativa pasi simpli, sa faceti importuri din China fara nici un fel de risc, direct de la producator, fara costuri aditionale ascunse si fara alti “intermediari” care umfla costurile.

Pasul 1 – Trimite-ti o cerere de oferta pentru orice fel de produs doriti sa importati, cerere insotita de detalii, poze, cantitatea pe care o doriti, poate si un pret-tinta.

Pasul 2 – ROMASIA va ofera o cotatie de pret. Oferta pe care v-o trimitem va contine: preturi, specificatii, poze, timpii de livrare, cost de transport si eventuale sugestii pentru optimizarea transportului si a importului, in general. De asemenea, veti primi de la noi toate costurile aditionale pe care trebuie sa le platiti in tara dvs. inainte de a ridica bunurile.

Pasul 3 – Daca sunteti de acord cu pretul si cu termenul de livrare, si doriti sa comandati bunurile, va obtinem o mostra si v-o livram.

Pasul 4 – Dupa ce lansati comanda, vom face inspectii de calitate pe timpul productiei si inspectia finala, la incarcarea pe container.

Pasul 5 – Vom pregati si va vom trimite toate documentele de care aveti nevoie si va vom asista la intregul proces de import in tara de destinatie, prin comisionarii vamali cu care colaboram.

Cand merita sa import marfa din China?

Daca ai un magazin de imbracaminte, incaltaminte, jucarii, daca faci comert online, daca vrei sa construiesti o casa, o pensiune, un hotel, un restaurant sau o cladire de birouri si vrei sa importi Materiale de constructii, mobilier, electronice si electrocasnice din China, noi putem sa gasim produsele in China si putem sa facem transport din China, grupaj la mc metru cub sau in regim container China.

Puteti sa cumparati din China solutii office si hotelier: mobilier, echipament IT, birotica si consumabile a crescut potentialul de a face afaceri cu China, o afacere cu potential lucrativ.

Sa faci afaceri în China înseamna ca oamenii de afaceri vor veni în contact cu oameni de afaceri chinezi si oficiali. Este imperios necesar ca cei care fac afaceri import China sa afle mai multe despre domenii precum cultura de afaceri, eticheta de afaceri, de protocol de întâlnire si tehnici de negociere, în scopul de a maximiza potentialul lor de afaceri China Romania.

 afaceri în China firma – afaceri import China implica întotdeauna întâlniri si socializari cu oameni de afaceri mai ales atunci când fac afaceri China. Trebuie sa te decizi pentru afaceri import China  afaceri import China si afaceri China Romania.

Transportul maritim din China nu este exclusiv pentru companiile importatoare de volume mari de produse din China. Cargo cu un volum la fel de mici ca doar un metru cub pot fi transportate împreuna cu marfuri de la alte companii. Cu toate acestea, importul  din China cu ajutorul containerului nu este întotdeauna la fel de scump cum s-ar putea crede, si un container China cu incarcaturi complete rezultate din costurile de transport  China mai mici comparativ cu volume mici.

ROMASIA firma import China o sa va relateze ce aveti nevoie sa luati în considerare atunci cand faceti un transport din China Romania si va mai aduce la cunostinta  detalii despre doua elemente de baza ale transportului din China, si anume  FCL(Full Container Load) si LCL(Less Than Container Load).

FCL este un standard international ISO referindu-se la un(pe deplin) container China (20 „sau 40”), care contine marfa  pentru un destinatar (un importator). FCL de transport maritim este cel mai ieftin mod de transport pentru importul din China. Cu toate acestea, în scopul de a fi o optiune viabila de transport de marfa China impune importatorului de a cumpara o cantitate destul de mare de produse China.

transport China Romania  transport China Romania permite importatorilor din China   transport de marfa China aerian   costurile de transport China Romania pe metru cub, comparativ cu FCL de transport maritim din China. transport China Container

Produse din China -Produse din otel, Produse pentru locuinte, Mobilier China, Echipamente-Textile, Produse din material plastic-Chimicale, produse importate din china si produse china

CERE O OFERTA

Raspuns garantat in maxim 24 de ore.