Colaborati cu Romasia - ROMASIA

Colaborati cu Romasia

Firma noastra specializata in import China, ofera servicii complete, convenabile, sigure si operative.

Va oferim toate serviciile necesare pentru a face importuri din China de la identificarea produselor de import din China, inspectia de calitate a produselor, pregatirea documentelor de import, pana la transportul produselor pana la locul solicitat de catre dvs.

Ne ocupam pentru Dvs de : consultanta import China, logistica, identificare furnizori, studii de piata, control de calitate.

Suntem singura companie din Romania care poate oferi serviciul de Grupaj All In cu plecare saptamanala din China! Practic, platiti o suma fixa* pe metrul cub transportat, suma in care intra absolut toate costurile, din depozitul Romasia din China, pana in depozitul din Bucuresti! In acest mod, aveti un cost absolut clar si transparent si va puteti face calculele legate de import extreme de simplu. In plus, preluam intreg procesul vamal si va importam marfa, fara ca dvs sa mai aveti vreun contact cu autoritatile.

Prezinta interes o eventuala colaborarea cu Romasia? Atunci, va asteptam pentru detalii si mai multe informatii pe www.romasia.ro

 

CERE O OFERTA

Raspuns garantat in maxim 24 de ore.