Controlul calitatii – China

importa din China fara un control detaliat al calitatii marfurilor implica factori de risc ce pot afecta in mod negativ succesul tranzactiei. Supervizarea procesului tehnologic inseamna protejarea investitiei. Fabricantul chinez trebuie sa fie constient pe toata durata colaborarii de existenta unui control de audit asupra procesului tehnologic.

Controlul calitatii este un proces continuu care incepe in momentul in care se alege fabricantul. Acest control nu este menit sa rezolve neregularitatile aparute ci sa previna aparitia acestora.Cu cat mai devreme este descoperita o problema cu atat mai repede se poate actiona pentru rezolvarea ei.

Unul dintre cele mai bune moduri de a stabili standarde de calitate este de a avea un esantion de productie trimis de producator. Odata receptionat si aprobat, se va impune producatorului chinez prin contract acelasi standard de calitate.

De asemenea se pot face teste comparative la intervale regulate de timp pentru verificarea calitatii produselor.

In acest sens, va oferim in permanenta consultanta import China.

Noi avem grija de intreg procesul de la fabricare pana la trimiterea marfii la usa clientului, oferim solutii de aprovizionare, control de calitate, manuire de marfa si logistica, depozitare, shipping si multe altele.

 

CERE O OFERTA

Raspuns garantat in maxim 24 de ore.