preload

Romasia
Daca vrei sa ai propriul tau magazin de imbracaminte importa marfa necesara direct din China.

Daca vrei sa ai propriul tau magazin de imbracaminte importa marfa necesara direct din China.

by Marius Grada Manager achizitii & logistica

Posted on September 19, 2017 at 04:43 AM

Nu putini sunt cei care vor sa aiba o afacere de acest gen, concurenta fiind foarte mare in domeniul imbracamintei. Pentru a fi in top si a avea succes, trebuie sa vii cu ceva nou pe aceasta piata atat de competitiva, cum este cea a modei.

Asa ca, daca deja esti hotarat sa ai propriul magazin fie de  imbracaminte dama China, imbracaminte barbati China sau imbracaminte copii China, alege sa aduci marfa direct din China, vei economisi multi bani, iar astfel vei avea sanse mari de reusita. Pentru ca acest demers sa devina realitate, trebuie sa stii inca de la inceput unde vrei sa ajungi, iar o firma de achizitii te poate ajuta, in acest sens.

Cand alegi sa lucrezi cu o echipa de profesionisti in achizitii din China, investitia ta va fi valorificata rapid, iar tu nu va trebui sa iti bati capul cu detaliile aferente unui import din China. Logistica, transportul, etc, pot fi asigurate de o firma de achizitii, asa ca nu vei avea prea mari batai de cap.

Pentru a vedea cu ce te putem ajuta pentru a face un  import de imbracaminte din China, ti-am enumerat o parte din produse:

Haine dama China: bluze femei China, bolerouri femei China, cămași dama China, cardigan dama China, fuste femei China, geci dama China, jachete dama China, paltoane femei China, pantaloni dama China,  pulovere dama China, rochii dama China, sacouri dama China, trenciuri femei China, tricouri dama China, veste femei China etc.

Haine barbati China: camasi barbati China, cardigane barbati China, geci barbati China, hanorace barbati China, jachete barbati China, pantaloni barbati China, pulovere barbati China, sacouri barbati China, trenciuri barbati China, tricouri barbati China etc.

Haine copii China: body copii China, pijamale copii China, salopete copii China, pantaloni copii China, tricouri copii China, bluze copii China, geci copii China, trening copii China etc.

Daca doriti sa importanti imbracaminte din China sau alte produse din China, va stam la dispozitie , tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne trimiteti o cerere de oferta* cu produsele dorite, noi le cautam, va oferim cotatii de pret din China , solutii de transport China si ne ocupam de absolut tot – receptie, verificare marfa, export, transport, VAMA IN ROMANIA si livrare in depozit Bucuresti/adresa dvs.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author

Marius Grada

 

Alibaba – Topul importurilor din China

Posted on Jun 09 2019 at 7:23 pm

Daca ne uitam in oferta din 2019 a multor magazine din Romania si Moldova, chiar [...]

Read More

Cum alegi furnizorul ideal din China

Posted on Jun 02 2019 at 7:26 pm

Indiferent dacă provine din China sau din altă parte, unul dintre cele mai importante lucruri [...]

Read More

Importuri din China, Secretele unei afaceri de succes!

Posted on May 27 2019 at 5:05 am

La ora actuala, desi poate doar banuiti insa nu dispuneti de certitudine, marea majoritate a [...]

Read More
Choose your language to Translate »