De ce sa ti cont atunci cand importi produse din China - ROMASIA

De ce sa ti cont atunci cand importi produse din China

După alegerea furnizorului, va trebui să te ocupi de alte aspecte ale importului, cum ar fi transportatorii de mărfuri, vama și așa mai departe.

Prima și cea mai importantă întrebare ar fi: Care serviciu de curierat este cel mai bun?

În multe cazuri, folosirea unui serviciu de colete precum DHL sau UPS este cea mai bună opțiune. Trebuie să decizi dacă ai nevoie de un curier sau un transportator de mărfuri.

Pentru comenzi cu greutate mai mică de 150 kg și cu o valoare sub 2500 dolari, un curier poate să-ți satisfacă nevoile de transport. Dacă ai insă bunuri sau obiecte speciale care fac obiectul reglementărilor guvernamentale din SUA, este posibil să ai nevoie de un broker pentru a-ți da autorizația/acordul (clearance).

Identificați mărfurile pe care doriți să le importați

Compania de comerț face bani prin vânzarea de produse. Alegerea produselor greșite înseamnă că poți pierde timp și bani. Dacă îți dorești să fii un importator de succes, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să alegi produsul corect pentru revânzare pe Amazon.

Cel mai bine este să strângi cât mai multe informații despre bunurile pe care intenționezi să le imporți. Obține descrierea detaliată a produselor, informații despre compoziția produsului și, ori de câte ori este posibil, eșantioane de produse.

Aceste informații vor fi cruciale atunci când va veni timpul pentru determinarea clasificării tarifare. Numărul de clarificare a tarifului (HS Code) va fi utilizat pentru a determina rata taxelor care vor fi aplicate bunurilor dvs.

Comisia Pentru Siguranța Produselor De Consum

În cele din urmă, alegerea unui furnizor cu experiență îți va economisi timp și durere de cap deoarece ei înțeleg deja ce este necesar pentru a face produsele să fie compatibile cu organismele de reglementare, cum ar fi Comisia pentru Siguranța Produselor pentru consumatori. Dacă mărfurile sunt confiscate din cauza problemelor de calitate, există foarte puține lucruri pe care le mai poți face. Deci trebuie luate în considerare toate aceste aspecte atunci când îți alegi furnizorul.

Chestiuni Vamale

De asemenea, dacă furnizorul te informează că Serviciul Vamal al Statelor Unite îți solicită informații diferite față de cele inițiale, îți recomandăm să confirmi și să verifici cu atenție informațiile înainte de a comanda.

În calitate de importator, nu furnizorul, ci tu ești pe deplin responsabil pentru încărcătură. Așadar este important să te asiguri că accesul produselor este permis în SUA și va trebui să faci diligența înainte de a investi în achiziția en-gros.

Evident, există o mulțime de lucruri ce trebuie făcute și luate în considerare pentru importul și externalizarea produselor destinate vânzării pe Amazon. Dar îți poți salva o mulțime de bani și poți scăpa de bătaia de cap atunci când ești bine informat cu privire la furnizori, produsele pe care le-ai ales și întregul proces.

CERE O OFERTA

Raspuns garantat in maxim 24 de ore.