Distractie cu bani putini direct din China - ROMASIA

Distractie cu bani putini direct din China

Un trend la ora actuală în materie de transport, este cel al vehiculelor electrice pe două roți, dispozitive la mare căutare pe piața americană și nu numai. Acestea se dovedesc a fi cadouri inedite cu ocazia sărbătorilor ce ne bat la ușă.

Hoverboard-ul a devenit unul dintre mijloacele indragite de transport si, in acelasi timp, de distractie. Avand, in general, o automonie de aproximativ 20-25 km, este o reteta excelenta de distractie pentru o zi de vara insorita.

Trotineta electrica este perfecta atat pentru agrement cat si pentru o deplasare facila catre orice destinatie ce iti permite folosirea acesteia ca si mijloc de deplasare, evitand astfel aglomeratia si nervii consumati in trafic.

Karting-ul este o metodă din ce în ce mai populară de petrecere a timpului liber. Reprezentând o alternativă sănătoasă la jocurile pe calculator, kart-ul poate fi un mijloc prin care sa te bucuri mai mult de activităţile din afara casei.

Chiar si bicicletele sunt departe de a fi conventionale. De la prima bicicleta electrica wireless, la o bicicleta din lemn, dar foarte moderna, producatorii se intrec in prototipuri cat mai ingenioase.

La moda nu sunt doar bicicletele, cat mai ales bicicletele electrice, un trend care acapareaza Romania si atrage tot mai multi adepti. Un motiv foarte important pentru care tot mai multe persoane aleg biciclete electrice este datorita avantajului de a ajunge mult mai rapid la destinatie.

 

Firma noastra specializata pe import China, ofera servicii complete, convenabile, sigure si operative.

Ne ocupam de : Consultanta import ChinaLogisticaIdentificare FurnizoriStudii de piataControl de Calitate.

Iti oferim toate serviciile necesare pentru a face importuri din China: identificarea produselor de import din China, inspectia de calitate a produselor, pregatirea documentelor de import China, pana la transportul produselor pana la locul solicitat de catre dvs.

Solutia cea mai buna pentru prosperitatea afacerii tale este sa apelezi la noi! Echipa noastra de profesionisti iti pune la dispozitie informatii pretioase si necesare dezvoltarii tale.

Prezinta interes o eventuala colaborarea cu Romasia? Atunci, te asteptam pentru detalii si mai multe informatii pe www.romasia.ro

CERE O OFERTA

Raspuns garantat in maxim 24 de ore.