Echipeaza-ti propriul salon cu echipamente din China!

Deschiderea unui salon trebuie sa fie o investitie calculata, motiv pentru care trebuie sa alegi produse profesionale, de buna calitate prin care sa oferi servicii de inalta clasa clientilor tai. De la mobilierul pentru salon, pana la produsele consumabile sau de unica folosinta, in China poti descoperi toate reursele de care ai nevoie pentru inceputul afacerii tale in domeniul de beauty.

De asemenea, in China poti gasi o gama larga de produse ce reprezinta ultimele trenduri in materie de coafura, cosmetica si manichiura.

Daca doresti sa-ti reinnoiesti stocul de produse pentru salon sau vrei sa faci o schimbare moderna pentru afacerea ta, atunci esti la locul potrivit!

Gama produselor din aceasta categorie este extrem de generoasă: aparate remodelare corporala, aparate remodelare faciala, echipamente salon, mobilier coafor, mobilier cosmetica, mobilier spa, aparate de bronzat, etc.

Iti oferim toate serviciile necesare pentru a face importuri din China: identificarea produselor de import din China, inspectia de calitate a produselor, pregatirea documentelor de import China, pana la transportul produselor pana la locul solicitat de catre dvs.

Solutia cea mai buna pentru prosperitatea afacerii tale este sa apelezi la noi! Echipa noastra de profesionisti iti pune la dispozitie informatii pretioase si necesare dezvoltarii tale.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti o cerere de oferta* cu produsele dorite, noi le cautam, iti oferim cotatii de pret, solutii de transport si ne ocupam de absolut tot – receptie, verificare marfa, export, transport, vama in romaniasi livrare in depozit Bucuresti/adresa ta.

Va asteptam cu mai multe informatii pe www.romasia.ro

CERE O OFERTA

Raspuns garantat in maxim 24 de ore.