Import China - decizie pentru afaceri de succes - ROMASIA

Import China – decizie pentru afaceri de succes

Am contribuit la succesul companiilor romanesti de toate dimensiunile, prin importurile din China ale produselor de calitate, fabricate de catre producatori certificati UE, avand cele mai bune preturi posibile.

Suntem o societate de intermediere pentru import China cu actionariat roman, cu birouri atat in Romania cat si China, lucram cu concernele industriale si marii producatori , iar expertii nostri ofera acces imediat la cei mai buni de fabricanti selectionati in primul rand dupa calitatea produselor, seriozitatea in executarea unei comenzi si nu in ultimul rand cu preturi minime,competitive chiar si in aceasta tara.

Expertii nostri comerciali au experienta necesara pentru a localiza in cel mai scurt timp produsele pe care orice intreprinzator in domeniul import China si le doreste si pentru a demara procesul de livrare a marfii. Tot ceea ce trebuie sa faceti Dvs este sa alegeti! Pentru restul garantam noi.

Calitatea este principala conditie a produselor pe care le livram – Lucram cu companiile producatoare chinezesti care au in dotare doar echipmente moderne si proceduri de control al calitatii marfii similar celor europene; cu certificari ISO recunoscute la nivel european.

Noi va garantam preturi minime in afacerile Dvs din China- Negociem pentru Dvs preturile minime la calitatea ceruta iar dumnevoastra faceti direct importurile din China trecand astfel peste etapa de intermediere si costurile aferente.

Marfa din China,comandata se realizeaza intocmai cu specificatiile Dvs – Oferiti-ne un tipar, o mostra sau o imagine a produsului de care aveti nevoie si iar noi obtinem pentru Dvs de la asamblare pana la ambalare si personalizare exact ceea ce v-ati dorit pentru afacerile Dvs. Putem obtine pentru Dvs cele mai mici preturi pentru cele mai diverse dintre produsele existente pe orice piata ( utilaje constructii, mobila, turbine eoliene casnice si industriale, panouri solare,produse din metal, plastic, lemn, piatra, cermica, sticla, nailon sau din piele ).

O parte din clientii nostri sunt prima data importatori din China in timp ce majoritatea aleg sa continue drumul spre succes alaturi de noi, fiind multumiti inca de la primul import de marfa de calitatea serviciilor noastre- Noi va ghidam in procesul de import din China inca de la inceput pana cand produsele ajung in posesia Dvs. Dumneavoastra alegeti calitatea!

Salvati-va banii din mainile zecilor de intermediari care nu va aduc rezultate si castigati mai mult timp pentru a avea grija de afacerile Dvs. Profesionistii nostri vor negocia preturi minime pentru Dvs fara intermedieri inutile si fara timp pierdut..

Nu este nevoie de calatorii repetate, nu este nevoie sa va aglomerati agenda pentru a obtine marfa din China dorita, exact asa cum aveti nevoie, exact asa cum ati comandat. Nu pierdeti timpul nici pe internet, nici in gasirea companiei producatoare chineze potrivite pentru afacerile Dvs si transportul din China .Experienta noastra in comertul cu China va ajuta sa evitati greselile atat de scump platite, facute de catre alti comercianti aflati pentru prima oara fata in fata cu piata chineza.Relatiile nostre cu producatorii chinezi de anvergura garanteaza faptul ca beneficiati in calitatea dvs de clienti ai nostri de singura sursa in care puteti avea incredere pentru import marfa China de calitate..

Noi intelegem nevoile si grijile dumneavoastra referitoare la importul din China de produse de calitate, de la producatorii chinezi fiabili si certificati UE , cu preturile minime existente pe orice fel de piata, i

Romasia marfa china logistica China transport grupaj China

nclusiv la transportul din China. In afara de controlul calitatii produselor efectuate de catre fabrica, noi va oferim propria analiza bazata pe inspectii regulate ale intregului proces de productie a marfii cerute de Dvs , precum si inspectia calitatii finale inainte de exportul catre Dvs. De la materia prima bruta pana la produse complet asamblate , ambalate, avem experienta necesara de a va livra exact marfa din China cu specificatiile si calitatea dorite la termenele stabilite de Dvs.

Experienta noastra in comertul de produse chinezesti de la concepere pana la aducerea lor cu succes pe piata romaneasca reprezinta un avantaj pentru afacerile Dvs, ba mai mult oferim clientilor nostri consultanta comerciala despre cum sa conceapa o linie de fabricatie a produselor dorite pana la nivelul in care sa evite eventulele capcane specifice legate de varietatea in piata a fiecarui produs.Firma noastra specializata pe import China, ofera servicii complete, convenabile, sigure si operative pentru importuri en gross de mobilier hotel sau mobila pentru diverse destinatii; granit, marmura,gresie si faianta; textile,pielarie;articole tehnice si decorative;papetarie si birotica;aparate electrocasnice;utilaje de constructii si echipamente industriale;panouri solare si turbine eoliene casnice si industriale de ultima generatie, marfa China la cele mai inalte standarde conform UE..

Noi stim ca pentru a avea succes trebuie in primul rand ca cei care apeleza la noi trebuie sa aiba garantia succesului si pentru a ajunge acolo suntem disponibili pentru afacerile Dvs, astfel incat sa stiti in permanenta ce se intampla cu marfa Dvs.Ne ocupam pentru Dvs de : Logistica, Identificare Furnizori, Studii de piata, Control de Calitate .

CERE O OFERTA

Raspuns garantat in maxim 24 de ore.