Import din China – fara riscuri!

Daca doriti sa importati din China orice fel de marfa sau produse de larg consum, noi va putem ajuta. Va punem la dispozitie toate serviciile necesare unui import de succes din China in Romania.

Trimiteti un email sau stabiliti o intalnire in care sa ne spuneti ce produse doriti sa importati.

Echipa noastra din China discuta cu producatorii si va transmitem oferta cu toate detaliile: pret, caracteristici, termene de livrare etc.

Primul pas pe care il facem in vederea importului de produse din China este intelegerea nevoilor tale. Oferim consultanta import China tuturor clientilor nostri si companiilor interesate.

Va trimitem pret, calculam costuri finale si va trimitem mostre daca e cazul.

Cel mai important lucru pentru linistea dumneavoastra este ca verificam marfa inainte de a o plati, rezolvam impreuna orice probleme apar si platim cand suntem siguri ca primiti exact ce ati comandat.

Marfa ajunge direct la usa dumneavoastra. Ne ocupam de absolut tot: receptie, depozitare, operatiuni vamale, import si transport.

Va oferim pret foarte bun pentru transport containerizat si aerian, dar si cea mai buna oferta de pe piata romaneasca pentru transport grupaj containerizat – indiferent daca aveti 1 sau 10 mc.

Cu noi importurile devin simple, pentru ca noi ne ocupam de tot!

Prezinta interes o eventuala colaborare cu Romasia? Atunci, va asteptam pentru detalii si mai multe informatii pe www.romasia.ro

          

CERE O OFERTA

Raspuns garantat in maxim 24 de ore.