preload

Romasia
Import din China – mai simplu ca niciodata!

Import din China – mai simplu ca niciodata!

by Marius Grada Manager achizitii & logistica

Posted on January 12, 2018 at 10:44 AM

Pentru ca dvs. sa va faceti o idee cat mai exacta despre cat de usor se realizeaza un import din China, o sa incercam sa va punctam cativa dintre principalii pasi ai importului din aceasta tara.

 

Pasul 1 – Trimiteti o cerere de oferta pentru orice fel de produs doriti sa importati, cerere insotita de detalii, poze, cantitatea pe care o doriti, poate si un pret-tinta.

Pasul 2 – ROMASIA va ofera o cotatie de pret. Oferta pe care v-o trimitem va contine: preturi, specificatii, poze, timpii de livrare, cost de transport si eventuale sugestii pentru optimizarea transportului si a importului, in general. De asemenea, veti primi de la noi toate costurile aditionale pe care trebuie sa le platiti in tara dvs. inainte de a ridica bunurile.

Pasul 3 – Daca sunteti de acord cu pretul si cu termenul de livrare, si doriti sa comandati bunurile, va obtinem o mostra si v-o livram.

Pasul 4 – Dupa ce lansati comanda, vom face inspectii de calitate pe timpul productiei si inspectia finala, la incarcarea pe container.

Pasul 5 – Vom pregati si va vom trimite toate documentele de care aveti nevoie si va vom asista la intregul proces de import in tara de destinatie, prin comisionarii vamali cu care colaboram.

 

Experienta noastra in comertul de produse chinezesti de la concepere pana la aducerea lor cu succes pe piata romaneasca reprezinta un avantaj pentru afacerile Dvs, ba mai mult oferim clientilor nostri consultanta comerciala despre cum sa conceapa o linie de fabricatie a produselor dorite pana la nivelul in care sa evite eventulele capcane specifice legate de varietatea in piata a fiecarui produs.

NE OCUPĂM DE TOATE DETALIILE: Documentele vamale, Transportul și manipularea mărfurilor, Taxe portuare și auxiliare, licente de import, Taxe de asigurare a mărfurilor, Urmărirea producției la furnizori.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

About the Author

Marius Grada

 

Frauda de milioane – Cum sa eviti escrocheriile made in China

Posted on Apr 15 2019 at 5:28 pm

Escrocheriile cu marfa comandata din China au fost la moda pentru o lunga perioada de [...]

Read More

Scimbarile din legislatia importurilor – INCOTERMS 2020

Posted on Apr 12 2019 at 11:50 am

Camera Internationala de Comert introduce la fiecare 10 ani un set nou de legi si [...]

Read More

Aveti nevoi de un furnizor de incredere?

Posted on Apr 10 2019 at 3:27 pm

Daca aveti deja un business local dar doriti sa va dezvoltati la nivel national, aveti [...]

Read More
Choose your language to Translate »