preload

Romasia
Import din China – mai simplu ca niciodata!

Import din China – mai simplu ca niciodata!

by Marius Grada Manager achizitii & logistica

Posted on January 12, 2018 at 10:44 AM

Pentru ca dvs. sa va faceti o idee cat mai exacta despre cat de usor se realizeaza un import din China, o sa incercam sa va punctam cativa dintre principalii pasi ai importului din aceasta tara.

 

Pasul 1 – Trimiteti o cerere de oferta pentru orice fel de produs doriti sa importati, cerere insotita de detalii, poze, cantitatea pe care o doriti, poate si un pret-tinta.

Pasul 2 – ROMASIA va ofera o cotatie de pret. Oferta pe care v-o trimitem va contine: preturi, specificatii, poze, timpii de livrare, cost de transport si eventuale sugestii pentru optimizarea transportului si a importului, in general. De asemenea, veti primi de la noi toate costurile aditionale pe care trebuie sa le platiti in tara dvs. inainte de a ridica bunurile.

Pasul 3 – Daca sunteti de acord cu pretul si cu termenul de livrare, si doriti sa comandati bunurile, va obtinem o mostra si v-o livram.

Pasul 4 – Dupa ce lansati comanda, vom face inspectii de calitate pe timpul productiei si inspectia finala, la incarcarea pe container.

Pasul 5 – Vom pregati si va vom trimite toate documentele de care aveti nevoie si va vom asista la intregul proces de import in tara de destinatie, prin comisionarii vamali cu care colaboram.

 

Experienta noastra in comertul de produse chinezesti de la concepere pana la aducerea lor cu succes pe piata romaneasca reprezinta un avantaj pentru afacerile Dvs, ba mai mult oferim clientilor nostri consultanta comerciala despre cum sa conceapa o linie de fabricatie a produselor dorite pana la nivelul in care sa evite eventulele capcane specifice legate de varietatea in piata a fiecarui produs.

NE OCUPĂM DE TOATE DETALIILE: Documentele vamale, Transportul și manipularea mărfurilor, Taxe portuare și auxiliare, licente de import, Taxe de asigurare a mărfurilor, Urmărirea producției la furnizori.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

About the Author

Marius Grada

 

Alibaba – Topul importurilor din China

Posted on Jun 09 2019 at 7:23 pm

Daca ne uitam in oferta din 2019 a multor magazine din Romania si Moldova, chiar [...]

Read More

Cum alegi furnizorul ideal din China

Posted on Jun 02 2019 at 7:26 pm

Indiferent dacă provine din China sau din altă parte, unul dintre cele mai importante lucruri [...]

Read More

Importuri din China, Secretele unei afaceri de succes!

Posted on May 27 2019 at 5:05 am

La ora actuala, desi poate doar banuiti insa nu dispuneti de certitudine, marea majoritate a [...]

Read More
Choose your language to Translate »