Importa articole de pescuit din China - ROMASIA

Importa articole de pescuit din China

Daca vrei sa iti deschizi propia afacere cu articole de pescuit si te gandesti sa le importi din China, atunci esti la locul potrivit.

Este bine cunoscut faptul ca importurile din China sunt o varianta accesibila si, de asemenea, te vor ajuta sa demarezi activitatea profesionala a firmei tale cu aproape 50 % mai putin din bugetul pe care l-ai stabilit initial.

Gama produselor din aceasta categorie este extrem de generoasă: articole de pescuit din China, barcute de plantat la crap, acesorii optionale navomodele, sonare pentru barci si navomodele / GPS pescuit, motoare electrice si barci , accesorii motoare si barci, veste de salvare pescuit, lansete crap, mulinete, fire pescuit, legaturi si carlige, riguri, monturi si accesorii, agrafe si vartejuri, opritoare si varnisuri, crosete, iglite, burghie pescuit, plumbi, saltele de primire, nada, pelete, rachete, cobre, prastii, atractanti, momeli, rubesiene, verigi pescuit, fire de pescuit, plute, momitoare, lingurite pescuit, lingurite oscilante, lingurite rotative, voblere, spinnerbait, carlige, ancore, strune, taparine, clonc, bambine, clopotei, swingere pescuit, rodpoduri, picheti, suporti pentru lansete, articole camping, corturi pescuit, umbrele, parasolare, mese pescuit, lanterne, paturi pescuit, scaune pescuit, huse lansete, genti pescuit, borsete, cutii, cantare pescuit, imbracaminte pescuit, incaltaminte pescuit, mincioguri, juvelnice.

 

Romasia se ocupa de tot ca tu sa iti primesti bunurile de la fabrica din China chiar la tine acasa. Asiguram toate serviciile de import China ca tu sa nu fii pus in ipostaza rezolvarii problemelor birocratice si de realizare a documentatiei.

Nu trebuie sa iti mai faci griji pentru operatiunile vamale Chinataxe China, asigurari, permise de import sau depozitare. Fara birocratie, fara aranjamente pentru asigurarea containerelor.

Iti oferim toate serviciile necesare pentru a face importuri din China: identificarea produselor de import din China, inspectia de calitate a produselor, pregatirea documentelor de import China, pana la transportul produselor din China pana la locul solicitat de catre dvs.

Daca doriti sa importati din China orice fel de marfa sau produse de larg consum noi va putem ajuta. Va punem la dispozitie toate serviciile necesare unui import de succes din China in Romania.

 

Prezinta interes o eventuala colaborarea cu Romasia? Atunci, te asteptam pentru detalii si mai multe informatii pe www.romasia.ro

CERE O OFERTA

Raspuns garantat in maxim 24 de ore.