Importa articole de uz casnic din China

Minimizeaza costul produselor achizitionate! Echipa noastra din China, iti garanteaza producatori de incredere, preturi si conditii cat mai avantajoase pentru afacerea ta.

Descopera mii de produse din categoria uz casnic la cele mai bune preturi si alege cea mai buna solutie pentru tine si nevoile tale. Daca ai nevoie de consultanta personalizata, iti stam oricand la dispozitie.

Gama produselor din aceasta categorie este extrem de generoasa: castroane, boluri, oale, capace, tigai, tacamuri, farfurii, cani, pahare, scrumiere, tavi, suporturi, cosuri, ustensile, tacamuri, cutite, tocatoare, mojare, razatoare, strecuratori, vase pentru mixer, vase pentru copii, vase pentru ocazii festive, deschizatoare sticle si conserve, vase de gatit, ceainice, infuzoare, cantare, ceasuri, termometre, accesorii garderoba, umbrele, carucioare cumparaturi, cosuri cumparaturi, menaj, articole sanitare, sapuniere, covorase baie, capace wc, perdele dus, uscatoare de rufe, mese de calcat, articole electrice, becuri, lampi, accesorii, borcane, carlige rufe, saci depozitare, cutii depozitare, scari, scrumiere, umerase, dezumidicatoare, mopuri, reserve de mopuri, bureti, lavete, suporturi, pubele, flacoane, etc.

Daca doresti sa importi din China aricole de uz casnic, noi te putem ajuta. Iti punem la dispozitie toate serviciile necesare unui import de succes din China in Romania.

Iti oferim toate serviciile necesare pentru a face importuri din China: identificarea produselor de import din China, inspectia de calitate a produselor, pregatirea documentelor de import China, pana la transportul produselor din China pana la locul solicitat de catre dvs.

Prezinta interes o eventuala colaborarea cu Romasia? Atunci, te asteptam pentru detalii si mai multe informatii pe www.romasia.ro.

CERE O OFERTA

Raspuns garantat in maxim 24 de ore.