Importa decoratiuni din China

Este bine cunoscut faptul ca importurile din China sunt o varianta accesibila si, de asemenea, te vor ajuta sa demarezi activitatea profesionala a firmei tale cu aproape 50 % mai putin din bugetul pe care l-ai stabilit initial.

Daca doresti  sa iti deschizi un magazin cu obiecte decorative, cu siguranta ai nimerit unde trebuia.

Iti punem la dispozitie o gama variata si foarte competitiva de decoratiuni.

Gama produselor din aceasta categorie este extrem de generoasă: tapet, ceasuri, decoratiuni de perete, textile, vaze, flori artificiale, ghivece flori, oglinzi, decoratiuni Craciun, decoratiuni Pasti, decoratiuni gradina, decoratiuni copii, lumanari, bibelouri, opritoare carti, rame de fotografii, autocolante, stickere decoratve, tablouri, postere, panouri decorative, cadouri, bijuterii, cani, termosuri, ceainice, ornamente, felinare, etc

Daca nu stii toate detaliile legate de un import China, poate parea o adevarata corvoada sa importi astfel de produse, dar nu este cazul sa te descurajezi.

Apeland la o firma de achizitii Chinaimportul din China devine mai simplu ca niciodata. In acest fel, vei avea asigurate absolut toate detaliile aferente unui import China, tot ceea ce tine de partea de logistica si transport.

Iti oferim toate serviciile necesare pentru a face importuri din China: identificarea produselor de import din China, inspectia de calitate a produselor, pregatirea documentelor de import China, pana la transportul produselor din China pana la locul solicitat de catre dvs.

Prezinta interes o eventuala colaborarea cu Romasia? Atunci, te asteptam pentru detalii si mai multe informatii pe www.romasia.ro

CERE O OFERTA

Raspuns garantat in maxim 24 de ore.