preload

Romasia
Importa din China in 5 pasi!

Importa din China in 5 pasi!

by Marius Grada Manager achizitii & logistica

Posted on June 20, 2018 at 10:19 AM

Cu ROMASIA, poti, în cativa pasi simpli, sa faci importuri din China fara nici un fel de risc, direct de la producator, fara costuri aditionale ascunse, pentru ca iti oferim transparent toate informatiile si costurile legate de import:

Pasul 1

Trimite-ne o cerere de oferta pentru orice fel de produs doresti sa importi, cerere insotita de detalii, poze, cantitatea pe care o doresti, poate si un pret-tinta.

Pasul 2

ROMASIA iti ofera o cotatie de pret. Oferta pe care ti-o trimitem va contine: preturi, specifcatii, poze, timpii de livrare, cost de transport si eventuale sugestii pentru optimizarea transportului si a importului, in general.

De asemenea, vei primi de la noi toate costurile aditionale pe care trebuie sa le platesti în tara înainte de a ridica bunurile.

Pasul 3

Daca esti de acord cu pretul si cu termenul de livrare, si doresti sa comanzi bunurile, iti putem obtine si o mostra si ti-o livram.

Pasul 4

Dupa ce lansezi comanda, vom face inspectii de calitate pe timpul productiei si inspectia finala, la încarcarea pe container.

Pasul 5

Vom pregati si iti vom trimite toate documentele de care ai nevoie si te vom asista la întregul proces de import în tara de destinatie, prin comisionarii vamali cu care colaboram.

     

Tags: , , , , , , , , ,

About the Author

Marius Grada

 

Importul din China – cea mai buna solutie pentru afacerea ta!

Posted on Jun 29 2018 at 10:26 am

China a dezvoltat capabilitati de productie atat de avansate incat este dificil pentru alte tari [...]

Read More

Importa articole de uz casnic din China

Posted on Jun 28 2018 at 10:35 am

Minimizeaza costul produselor achizitionate! Echipa noastra din China, iti garanteaza producatori de incredere, preturi si [...]

Read More

Import din China – fara riscuri!

Posted on Jun 27 2018 at 10:08 am

Daca doriti sa importati din China orice fel de marfa sau produse de larg consum, [...]

Read More
Choose your language to Translate »