preload

Romasia
Importa echipament medical la cel mai bun pret

Importa echipament medical la cel mai bun pret

by Marius Grada Manager achizitii & logistica

Posted on June 08, 2018 at 10:30 AM

Daca doresti sa importi echipament medical din China, la cele mai bune preturi, noi te putem ajuta. Iti punem la dispozitie toate serviciile necesare unui import de succes din China in Romania.

Noi oferim certitudinea calitatii marfurilor, a seriozitatii furnizorului si a transportului catre depozitul tau, efectuat in conditii depline de siguranta.

Gama produselor din aceasta categorie este extrem de generoasă: canapele consultatii, paravane, trolii, masute medicale, scaune medicale, banci de asteptare, paturi spital, dulapuri, aparate recuperare locomotorie, dispozitive tratament coloana, targi, lampi uv, tensiometre, stetoscoape, termometre, cantare, instrumentar chirurgical, instrumentar stomatologic, casolete, cutii pentru sterilizare, orteze, dispozitive pentru baie, dispozitive de mers, centuri, ciorapi compresivi, genunchiere, leucopast, plasturi, feșe si comprese, vata medicinala, seringi, ace, cutii,  saci pentru deseuri medicale, halate, halate si costume, halate, veste, incaltaminte medicala, incaltaminte medicala, sticlarie de laborator, ustensile de laborator.

Iti oferim toate serviciile necesare pentru a face importuri din China: identificarea produselor de import din China, inspectia de calitate a produselor, pregatirea documentelor de import China, pana la transportul produselor din China pana la locul solicitat de catre dvs.

 

Prezinta interes o eventuala colaborarea cu Romasia? Atunci, te asteptam pentru detalii si mai multe informatii pe www.romasia.ro

                

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author

Marius Grada

 

Alibaba – Topul importurilor din China

Posted on Jun 09 2019 at 7:23 pm

Daca ne uitam in oferta din 2019 a multor magazine din Romania si Moldova, chiar [...]

Read More

Cum alegi furnizorul ideal din China

Posted on Jun 02 2019 at 7:26 pm

Indiferent dacă provine din China sau din altă parte, unul dintre cele mai importante lucruri [...]

Read More

Importuri din China, Secretele unei afaceri de succes!

Posted on May 27 2019 at 5:05 am

La ora actuala, desi poate doar banuiti insa nu dispuneti de certitudine, marea majoritate a [...]

Read More
Choose your language to Translate »