Importa echipamente de protectie din China!

Daca alegi sa importi direct din China, esti deja cu un pas inaintea multora, avand in vedere gama variata de echipamente de protectie pe care o poti achizitiona direct de acolo, la cele mai bune preturi.

Este ideal ca un echipament de protectie sa fie confortabil si sa-ti ofere un nivel de protectie adecvat pentru a face fata sarcinilor dificile zi de zi.

Iti oferim o varietate de produse printre care vei gasi incaltaminte de protectie, îmbracaminte de lucru dar si accesorii precum ochelari de protectie, manusi de protectie sau casti de protectie, fiind cu siguranta produsele potrivite pentru necesitatile tale.

 

Gama produselor din aceasta categorie este extrem de generoasa: costume de lucru, jachete de lucru, pantaloni si salopete de lucru, tricouri si bluze de lucru, veste de lucru, combinezoane de lucru, halate de lucru, impermeabile, sorturi de protectie, fesuri, capisoane si sepci, accesorii imbracaminte de protectie, bocanci de protectie, pantofi de protectie, sandale de protectie, cizme de protectie, saboti de lucru, accesorii incaltaminte de protectie, casti de protectie, masti de protectie, ochelari de protectie, protectie auditiva, protectie respiratorie, centuri si hamuri, corzi si cabluri, carabiniere, mijloace de legatura, opritoare de cadere, accesorii pentru lucrul la inaltime, articole tehnice, curatenie si igiena, echipamente reflectorizante, unica folosinta, echipamente confectii metalice, echipamente constructii, echipamente industria alimentara, echipamente logistica, echipamente pentru sezonul rece

 

Iti oferim toate serviciile necesare pentru a face importuri din China: identificarea produselor de import din China, inspectia de calitate a produselor, pregatirea documentelor de import China, pana la transportul produselor din China pana la locul solicitat de catre dvs.

Daca doresti sa importi din China orice fel de marfa sau produse de larg consum noi te putem ajuta. Iti punem la dispozitie toate serviciile necesare unui import de succes din China in Romania.

Prezinta interes o eventuala colaborarea cu Romasia? Atunci, te asteptam pentru detalii si mai multe informatii pe www.romasia.ro

 

blankblankblank

CERE O OFERTA

Raspuns garantat in maxim 24 de ore.