preload

Romasia
Importa materiale electrice din China

Importa materiale electrice din China

by Marius Grada Manager achizitii & logistica

Posted on June 18, 2018 at 10:24 AM

Te putem ajuta cu achizitia materialelor electrice, cu o gama diversificata de produse, de la corpuri de iluminat decorative pentru interior si exterior, corpuri de iluminat stradale echipate cu becuri LED, tablouri electrice complete, cabluri si pana la accesorii pentru sisteme electrice complete.

In China in mod sigur vei gasi tot ce te intereseaza in domeniul materialelor electrice si al corpurilor de iluminat.

Gama produselor din aceasta categorie este extrem de generoasa: sisteme de iluminare, cabluri, conductori, prize, intrerupatoare, trasee cabluri, paratrasnet, sisteme de impamantare, echipamente, tablouri electrice, conectica electrice, incalzire electrica pardoseala, generatoare, surse ups, stabilizatoare, acumulatori, baterii, sisteme incarcare vehicule electrice, scule, unelte, ventilatoare, solutii cladiri inteligente, sisteme protectie la foc, iluminat de urgenta, corpuri de iluminat, surse de iluminat, sigurante automate, contoare electrice, protectie cabluri, fise industriale, prize industriale,, doze electrice, interfoane, stabilizatoare de tensiune, etc

Solutia cea mai buna pentru prosperitatea afacerii tale este sa apelezi la noi! Echipa noastra de profesionisti iti pune la dispozitie informatii pretioase si necesare dezvoltarii tale.

Experienta noastra in comertul cu produse chinezesti si relatiile noastre cu producatorii chinezi garanteaza faptul ca beneficiezi de o sursa in care poti avea incredere pentru importul de marfa de calitate din China.

Iti oferim toate serviciile necesare pentru a face importuri din China: identificarea produselor de import din China, inspectia de calitate a produselor, pregatirea documentelor de import China, pana la transportul produselor din China pana la locul solicitat de catre dvs.

 

Prezinta interes o eventuala colaborarea cu Romasia? Atunci, te asteptam pentru detalii si mai multe informatii pe www.romasia.ro

        

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author

Marius Grada

 

Frauda de milioane – Cum sa eviti escrocheriile made in China

Posted on Apr 15 2019 at 5:28 pm

Escrocheriile cu marfa comandata din China au fost la moda pentru o lunga perioada de [...]

Read More

Scimbarile din legislatia importurilor – INCOTERMS 2020

Posted on Apr 12 2019 at 11:50 am

Camera Internationala de Comert introduce la fiecare 10 ani un set nou de legi si [...]

Read More

Aveti nevoi de un furnizor de incredere?

Posted on Apr 10 2019 at 3:27 pm

Daca aveti deja un business local dar doriti sa va dezvoltati la nivel national, aveti [...]

Read More
Choose your language to Translate »