preload

Romasia
Importa materiale electrice din China

Importa materiale electrice din China

by Marius Grada Manager achizitii & logistica

Posted on June 18, 2018 at 10:24 AM

Te putem ajuta cu achizitia materialelor electrice, cu o gama diversificata de produse, de la corpuri de iluminat decorative pentru interior si exterior, corpuri de iluminat stradale echipate cu becuri LED, tablouri electrice complete, cabluri si pana la accesorii pentru sisteme electrice complete.

In China in mod sigur vei gasi tot ce te intereseaza in domeniul materialelor electrice si al corpurilor de iluminat.

Gama produselor din aceasta categorie este extrem de generoasa: sisteme de iluminare, cabluri, conductori, prize, intrerupatoare, trasee cabluri, paratrasnet, sisteme de impamantare, echipamente, tablouri electrice, conectica electrice, incalzire electrica pardoseala, generatoare, surse ups, stabilizatoare, acumulatori, baterii, sisteme incarcare vehicule electrice, scule, unelte, ventilatoare, solutii cladiri inteligente, sisteme protectie la foc, iluminat de urgenta, corpuri de iluminat, surse de iluminat, sigurante automate, contoare electrice, protectie cabluri, fise industriale, prize industriale,, doze electrice, interfoane, stabilizatoare de tensiune, etc

Solutia cea mai buna pentru prosperitatea afacerii tale este sa apelezi la noi! Echipa noastra de profesionisti iti pune la dispozitie informatii pretioase si necesare dezvoltarii tale.

Experienta noastra in comertul cu produse chinezesti si relatiile noastre cu producatorii chinezi garanteaza faptul ca beneficiezi de o sursa in care poti avea incredere pentru importul de marfa de calitate din China.

Iti oferim toate serviciile necesare pentru a face importuri din China: identificarea produselor de import din China, inspectia de calitate a produselor, pregatirea documentelor de import China, pana la transportul produselor din China pana la locul solicitat de catre dvs.

 

Prezinta interes o eventuala colaborarea cu Romasia? Atunci, te asteptam pentru detalii si mai multe informatii pe www.romasia.ro

        

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author

Marius Grada

 

Alibaba – Topul importurilor din China

Posted on Jun 09 2019 at 7:23 pm

Daca ne uitam in oferta din 2019 a multor magazine din Romania si Moldova, chiar [...]

Read More

Cum alegi furnizorul ideal din China

Posted on Jun 02 2019 at 7:26 pm

Indiferent dacă provine din China sau din altă parte, unul dintre cele mai importante lucruri [...]

Read More

Importuri din China, Secretele unei afaceri de succes!

Posted on May 27 2019 at 5:05 am

La ora actuala, desi poate doar banuiti insa nu dispuneti de certitudine, marea majoritate a [...]

Read More
Choose your language to Translate »