Importa mobilier din China

Este bine cunoscut faptul ca importurile din China sunt o varianta accesibila si, de asemenea, te vor ajuta sa demarezi activitatea profesionala a firmei tale cu aproape 50 % mai putin din bugetul pe care l-ai stabilit initial.

Daca te pregatesti sa renovezi sediul firmei tale sau doresti sa iti construiesti casa visurilor, sau pur si simplu vrei sa iti deschizi un magazin specializat in mobila, cu siguranta ai nimerit unde trebuia.

Iti punem la dispozitie o gama variata si foarte competitiva de mobila.

Gama produselor din aceasta categorie este extrem de generoasă: biblioteci, canapele, fotolii, paturi, mobilier camera copilului, rafturi, dulapuri, sifoniere, dulapuri pantofi, noptiere, comode, corpuri mobilier, mese, scaune, seturi mobilier, sisteme de depozitare, birouri, mobilier grădină, accesorii mobila, feronerie si multe altele.

Daca nu stii toate detaliile legate de un import China, poate parea o adevarata corvoada sa importi astfel de produse, dar nu este cazul sa te descurajezi.

Apeland la o firma de achizitii Chinaimportul din China devine mai simplu ca niciodata. In acest fel, vei avea asigurate absolut toate detaliile aferente unui import China, tot ceea ce tine de partea de logistica si transport.

Iti oferim toate serviciile necesare pentru a face importuri din China: identificarea produselor de import din China, inspectia de calitate a produselor, pregatirea documentelor de import China, pana la transportul produselor din China pana la locul solicitat de catre dvs.

Prezinta interes o eventuala colaborarea cu Romasia? Atunci, te asteptam pentru detalii si mai multe informatii pe www.romasia.ro

 

CERE O OFERTA

Raspuns garantat in maxim 24 de ore.