Importa obiecte sanitare din China

Daca esti in cautare de obiecte sanitare la cel mai bun pret, dar si de calitate, care sa nu iti dea batai de cap de-a lungul timpului, atunci esti la locul potrivit!

Iti punem la dispozitie o gama variata si foarte competitiva de obiecte sanitare din China, acoperind toate tendintele tehnice si de design, in toate domeniile de utilizare – spatii rezidentiale, publice, inclusiv cele speciale. Poti alege obiecte sanitare din orice material folosit in domeniu, de la solutiile clasice din portelan la cele din corian, compozite sau inox.

Indiferent daca iti creezi baia de la zero sau ai nevoie de o reparatie in China gasesti instalatii sanitare complete.

Gama produselor din aceasta categorie este extrem de generoasă: obiecte sanitare, cazi de baie, cazi compozit, cazi otel, cazi acril, cadite, cabine de dus, lavoare baie, lavoare compozit, rezervoare wc, baterii, seturi de dus, obiecte sanitare ceramice, chiuvete baie, mobilier baie, chiuvete bucatarie, accesorii de baie, obiecte sanitare speciale, etc

Iti oferim toate serviciile necesare pentru a face importuri din China: identificarea produselor de import din China, inspectia de calitate a produselor, pregatirea documentelor de import China, pana la transportul produselor pana la locul solicitat de catre dvs.

Solutia cea mai buna pentru prosperitatea afacerii tale este sa apelezi la noi! Echipa noastra de profesionisti iti pune la dispozitie informatii pretioase si necesare dezvoltarii tale.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti o cerere de oferta* cu produsele dorite, noi le cautam, iti oferim cotatii de pret, solutii de transport si ne ocupam de absolut tot – receptie, verificare marfa, export, transport, vama in romaniasi livrare in depozit Bucuresti/adresa ta.

 

 

 

 

CERE O OFERTA

Raspuns garantat in maxim 24 de ore.