Importa produse IT din China! - ROMASIA

Importa produse IT din China!

Daca vrei sa iti deschizi propia afacere cu produse IT si te gandesti sa le importi din China, atunci esti la locul potrivit.

Gama produselor din aceasta categorie este extrem de generoasă: Desktop pc, monitoare, all in one PC, barebones, placi de baza, procesoare, coolere, memorii, HDD, SDD, placi video, placi de sunet, TV tunere, DVD writere, Blu-ray, carcase, ventilatoare PC, surse PC, fan controller, PC modding, conetica, cabluri si adaptoare, prize, prelungitoare, accesorii UPS, UPS, tastaturi, mouse, mousepad, boxe, microfoane, casti, rack-uri HDD, memorii USB, HDD extern camera web, hub USB, statii de back-up date, routere, alimentatoare laptop, baterii laptop, display-uri laptop, memorie laptop, tastaturi laptop, imprimane, videoproiectoare, mediaplayere, stabilizatoare de tensiune, sisteme videoconferinta, sisteme teleconferinta, etc.

Daca nu stii toate detaliile legate de un import China, poate parea o adevarata corvoada sa importi astfel de produse, dar nu este cazul sa te descurajezi.

Apeland la o firma de achizitii Chinaimportul din China devine mai simplu ca niciodata. In acest fel, vei avea asigurate absolut toate detaliile aferente unui import China, tot ceea ce tine de partea de logistica si transport.

Romasia se ocupa de tot ca tu sa iti primesti bunurile de la fabrica din China chiar la tine acasa. Asiguram toate serviciile de import China ca tu sa nu fii pus in ipostaza rezolvarii problemelor birocratice si de realizare a documentatiei.

Nu trebuie sa iti mai faci griji pentru operatiunile vamale Chinataxe China, asigurari, permise de import sau depozitare. Fara birocratie, fara aranjamente pentru asigurarea containerelor.

Iti oferim toate serviciile necesare pentru a face importuri din China: identificarea produselor de import din China, inspectia de calitate a produselor, pregatirea documentelor de import China, pana la transportul produselor din China pana la locul solicitat de catre dvs.

Prezinta interes o eventuala colaborarea cu Romasia? Atunci, te asteptam pentru detalii si mai multe informatii pe www.romasia.ro

 

CERE O OFERTA

Raspuns garantat in maxim 24 de ore.