Importa sisteme de iluminare din China

Este bine cunoscut faptul ca importurile din China sunt o varianta accesibila si, de asemenea, te vor ajuta sa demarezi activitatea profesionala a firmei tale cu aproape 50 % mai putin din bugetul pe care l-ai stabilit initial.

Daca te pregatesti sa renovezi sediul firmei tale sau doresti sa iti construiesti casa visurilor, sau pur si simplu vrei sa iti deschizi un magazin specializat in corpuri de iluminat cu siguranta ai nimerit unde trebuia.

Iti punem la dispozitie o gama variata si foarte competitiva de sisteme de iluminare din China, acoperind toate tendintele tehnice si de design, in toate domeniile de utilizare – spatii rezidentiale si publice

Gama produselor din aceasta categorie este extrem de generoasă: Becuri cu LED, benzi LED, Proiectoare, spoturi, plafoniere, aplice, tuburi cu LED,  iluminat inteligent, lampadare, candelabre, lampi de birou, abajururi, baze si cabluri lampi, plafoniere, spoturi, corpuri de iluminat pentru copii, iluminare integrata, becuri, lampa de veghe, iluminat stradat LED, becuri vintage, LED cresterea plantelor, etc.

Iti oferim toate serviciile necesare pentru a face importuri din China: identificarea produselor de import din China, inspectia de calitate a produselor, pregatirea documentelor de import China, pana la transportul produselor pana la locul solicitat de catre dvs.

Solutia cea mai buna pentru prosperitatea afacerii tale este sa apelezi la noi! Echipa noastra de profesionisti iti pune la dispozitie informatii pretioase si necesare dezvoltarii tale.

Asadar, firma noastra te poate ajuta sa importi toate produsele dorite din China, iar astfel investitia facuta se va merita pe deplin.

 

Ne ocupam de : consultanta import Chinalogisticaidentificare furnizori, studii de piatacontrol de calitate.

 

Prezinta interes o eventuala colaborarea cu Romasia? Atunci, te asteptam pentru detalii si mai multe informatii pe www.romasia.ro

CERE O OFERTA

Raspuns garantat in maxim 24 de ore.