Importati in siguranta cu Romasia - ROMASIA

Importati in siguranta cu Romasia

Firma noastra specializata in importuri din China, ofera servicii complete, convenabile, sigure si operative.

Va oferim toate serviciile necesare pentru a face importuri din China: consultanta import China, identificarea produselor de import din China, inspectia de calitate a produselor, pregatirea documentelor de import China, documentele vamale, transportul și manipularea mărfurilortaxe portuare și auxiliare, licente de importtaxe de asigurare a mărfurilorurmărirea producției la furnizori pana la transportul produselor.

Trimiteti un email sau stabiliti o intalnire in care sa ne spuneti ce produse doriti sa importati. Este esential sa avem toate detaliile: caracteristici tehnice, cantitati, poze etc. pentru a identifica exact ce aveti nevoie.

Echipa noastra discuta cu producatorii din China si va transmitem oferta cu toate detaliile: pret, caracteristici, termene de livrare etc.

Dupa ce lansati comanda, vom face inspectii de calitate pe timpul productiei si inspectia finala, la incarcarea pe container.

Marfa ajunge direct la usa dvs. Receptie, depozitare, operatiuni vamale, import sau transport? Ne ocupam de absolut tot, pentru ca dvs sa va focusati pe ceea ce este cu adevarat important: afacerea dvs.

Prezinta interes o eventuala colaborarea cu Romasia? Atunci, va asteptam pentru detalii si mai multe informatii pe www.romasia.ro

 

CERE O OFERTA

Raspuns garantat in maxim 24 de ore.