preload

Romasia
Importul cu Romasia – simplu, transparent si foarte clar!

Importul cu Romasia – simplu, transparent si foarte clar!

by Marius Grada Manager achizitii & logistica

Posted on April 23, 2018 at 09:44 AM

Oferim servicii strategice de reprezentare si aprovizionare atat pentru comercianti cu amanuntul, cat si pentru companii medii si mari din Romania si nu numai.

Expertiza, profesionalismul si integritatea au contribuit la reputatia pe care o avem ca si societate de trading, atat pe piata chineza cat si pe piata romaneasca.

 

Activitatile noastre sunt axate pe mutarea comenzilor / produselor intr-un mod cat mai eficient si cu costuri cat mai mici pe intreg lantul de aprovizionare.

 

 

De oriunde din China va preluam marfa si ne ocupam de toate etapele importului si transportului – inclusiv operatiuni vamale sau transporturi locale, pana in depozitul dvs. Toate costurile la vedere, simple si clare! Asiguram transport atat cu container 20’’

– 26 mc, cat si cu container 40’’ – 68 mc, precum si orice alte proiecte speciale.

 

 

Adunam marfa de la orice furnizor din China in depozitul nostru si oferim transport aerian in partide de marfa, cu vama inclusa, la Otopeni. Prin parteneriatele dezvoltate si prin volumele de marfa transportate, putem oferi costuri competitive pentru livrari by air. Nu prestam servicii de coletarie.

 

 

Suntem singura companie din Romania care poate oferi serviciul de Grupaj All In cu plecare saptamanala din China! Practic, platiti o suma fixa pe metrul cub transportat, suma in care intra absolut toate costurile, din depozitul Romasia din China, pana in depozitul din Bucuresti!

 

 

Pentru siguranta achizitiilor dvs, va oferim servicii de inspectie pentru marfa din China. Serviciul este accesibil si util indiferent de volumul de marfa achizitionat, fiind folosit atat de marile companii cat si de micii importatori. Serviciile de inspectie si control sunt disponibile pe intreg teritoriul Chinei, la acelasi pret indiferent de locatie.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author

Marius Grada

 

Alibaba – Topul importurilor din China

Posted on Jun 09 2019 at 7:23 pm

Daca ne uitam in oferta din 2019 a multor magazine din Romania si Moldova, chiar [...]

Read More

Cum alegi furnizorul ideal din China

Posted on Jun 02 2019 at 7:26 pm

Indiferent dacă provine din China sau din altă parte, unul dintre cele mai importante lucruri [...]

Read More

Importuri din China, Secretele unei afaceri de succes!

Posted on May 27 2019 at 5:05 am

La ora actuala, desi poate doar banuiti insa nu dispuneti de certitudine, marea majoritate a [...]

Read More
Choose your language to Translate »