Importul din China – cea mai buna solutie pentru afacerea ta!

China a dezvoltat capabilitati de productie atat de avansate incat este dificil pentru alte tari sa concureze impotriva ei.

Foarte multi producatori cu renume colaboreaza cu piata din China pentru că beneficiaza de un pret mai mic de productie şi de aceeasi calitatea a produselor.

Industria a devenit atat de specializata incat orase intregi din China se concentreaza pe fabricarea unui anumit tip de produse.

Importurile din China au devenit o solutie pentru multi oameni de afaceri din Romania, care sunt in cautare de modalitati pentru a-si imbunatati activitatile financiare desfasurate.

Experienta noastra in comertul cu China te ajuta sa eviti greselile atat de scump platite, facute de catre alti comercianti aflati pentru prima oara fata in fata cu piata chineza. Relatiile noastre cu producatorii chinezi garanteaza faptul ca beneficiezi de o sursa in care poti avea incredere pentru importul de marfa de calitate din China.

Gasim oportunitati de afaceri, producatori, furnizori, distribuitori, prestatori de servicii, oferim consultanta import China, negociere si asistenta pe durata desfasurarii contractelor.

Prezinta interes o eventuala colaborarea cu Romasia? Atunci, te asteptam pentru detalii si mai multe informatii pe www.romasia.ro.

        

CERE O OFERTA

Raspuns garantat in maxim 24 de ore.