Incepe o afacere cu bijuterii - ROMASIA

Incepe o afacere cu bijuterii

Daca doresti sa incepi o afacere cu bijuterii din China, cu siguranta ai nimerit unde trebuia. Noi te ajutam!

Gama produselor din aceasta categorie este extrem de generoasă: inele, cercei, bratari, coliere, lanturi, seturi, butoni, ceasuri, inele de logodna, verighete, bijuterii copii, bijuterii barbati, etc

Daca nu stii toate detaliile legate de un import China, poate parea o adevarata corvoada sa importi astfel de produse, dar nu este cazul sa te descurajezi.

De-a lungul anilor, am intermediat achizitii in cele mai variate domenii si am fost parteneri in proiecte importante de productie sau achizitii.

Datorita echipei noastre pasionate de acest domeniu, pasiune dublata de experienta dobandita si de legaturile personale create cu diversi furnizori – credem ca putem fi partenerii care sa iti aduca plus-valoare achizitiilor.

In cazul in care esti interesat de un parteneriat, te rugam sa ne contactezi, pentru a putea discuta actualul sistem de achzitii, pentru a analiza costurile si a-ti propune optimizari, astfel incat sa ai cele mai bune preturi!

Prezinta interes o eventuala colaborarea cu Romasia? Atunci, te asteptam pentru detalii si mai multe informatii pe www.romasia.ro.

 

           

CERE O OFERTA

Raspuns garantat in maxim 24 de ore.